Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [10/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [10/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [10/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [10/08/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει μια επιλογή: Να παραδώσετε τα όπλα σε ένα ερωτικό ζήτημα ή να προχωρήσετε με τόλμη και αποφασιστικότητα. Μάλλον πρέπει να επιλέξετε το δεύτερο.

Ταύρος 

Δεν θέλετε να παραδεχτείτε ήττα. Εξαντλείτε κάθε προσπάθεια για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα της ερωτικής σας ζωής. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει επιπλέον ενέργεια. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να τη χρησιμοποιήσετε σαν πολιορκητικό κριό. Αντί αυτού, δοκιμάστε μια πιο χαλαρή προσέγγιση.

Δίδυμοι

Η ενέργεια της μέρας σας φέρνει ένα απροσδόκητο πλεονέκτημα. Μπορείτε να έχετε ό,τι θέλετε αρκεί να μπορείτε να το χειριστείτε. Αν μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια τολμηρή κίνηση στην ερωτική σας ζωή, μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Αφήστε πρώτα να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Καρκίνος

Η δύναμη της σκέψης και του λόγου σας είναι πολύ ισχυρή σήμερα. Το πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε κάτι που δεν συνηθίζετε, να υπερβάλλετε. Εάν κάνετε μια τολμηρή κίνηση στα ερωτικά, να θυμάστε τι είπατε. Θα σας ζητηθεί να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας.

Λέων 

Η πίστη μπορεί να μετακινήσει βουνά και να κάνει θαύματα στη ζωή σας. Σήμερα χρησιμοποιήστε τις πεποιθήσεις σας για όσα θέλετε σε μια σχέση. Εάν καταλάβετε τι πραγματικά πιστεύετε, θα βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση.

Παρθένος

Υπάρχει μια δόση ανταγωνισμού στην σχέση σας σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να μην χαίρεται που παίρνετε εσείς όλες τις αποφάσεις. Θέλει να συνεισφέρει με τις ιδέες του/της. Μην μπείτε στην διαδικασία να δείτε ποιος είναι ο καλύτερος. Αντίθετα, προσπαθήστε να μάθετε κάτι ο ένας από τον άλλον.

Ζυγός 

Σήμερα θα έχετε την τάση να κάνετε κήρυγμα στον/στην σύντροφό σας για ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θέλετε να συμφωνήσει μαζί σας. Αυτό δεν θα λειτουργήσει, διότι κανείς από τους δυο σας δεν θέλει να συμβιβαστεί.

Σκορπιός

Η μέρα είναι γεμάτη εξωστρέφεια και ενθουσιασμό. Ξέρετε τι θέλετε και θα κάνετε τα πάντα για να το αποκτήσετε. Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο σε μια εκπαιδευτική περίσταση ή μια διάλεξη. Μπορεί να ερωτευτείτε τον ομιλητή!

Τοξότης 

Δεν σας αρέσει να επιβάλλετε την θέλησή σας στους άλλους. Ωστόσο, το πλανητικό σκηνικό σας βάζει να προκαλείτε διαρκώς τον/την αγαπημένο/η σας. Κάτι σας ενοχλεί και θέλετε να το αλλάξετε. Μιλήστε μαζί του με ευγένεια και συμπόνια. Αυτή είναι η καλύτερη τακτική.

Αιγόκερως

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια ισχυρή δόση ενθουσιασμού. Αλλά η ενέργεια της μέρας απαιτεί να κατεβάσετε τους τόνους στη σχέση σας. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να έχει κάποια προβλήματα που θέλει να μοιραστεί μαζί σας. Μια ήρεμη προσέγγιση θα φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει πολλές φωνές γύρω σας: Δεν οφείλονται τόσο σε τσακωμούς όσο σε περίσσεια ενέργειας. Ομοίως, στην ερωτική σας ζωή μπορεί να υπάρχουν πολλές φωνές… Στο πνεύμα ενός παιχνιδιού και μιας αίσθησης ανταγωνισμού με το ταίρι σας. Δεν σημαίνει ότι είστε θυμωμένοι μεταξύ σας.

Ιχθύες

Υφίσταστε διάφορες πιέσεις στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Κανείς από τους δυο δεν θα υποχωρήσει ούτε ένα εκατοστό… Ούτε καν εσείς, οι αυθεντίες στους συμβιβασμούς. Ωστόσο, μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας με μια κοινή δραστηριότητα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments