Αθλητισμός

Απόλλωνας Λεμεσού: Στη λίστα της ομάδας ο Ντέλετιτς της ΑΕΚ – Όχι του Χριστοδουλόπουλου στους Κύπριους

Απόλλωνας Λεμεσού: Στη λίστα της ομάδας ο Ντέλετιτς της ΑΕΚ – Όχι του Χριστοδουλόπουλου στους Κύπριους
Απόλλωνας Λεμεσού: Δεν τα βρήκαν με τον Χριστοδουλόπουλο οι Κύπριοι αλλά κοιτάζουν τώρα την περίπτωση του Ντέλετιτς της ΑΕΚ.

Για την κυπριακή ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού είχε ακουστεί το όνομα του Χριστοδουλόπουλου. Ωστόσο απ΄ότι φαίνεται οι Κύπριοι δεν έπεισαν τον διεθνή μεσοεπιθετικό, αλλά κοιτάνε τον Μίλος Ντέλετιτς της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την Sportday, σοβαρή είναι η πιθανότητα να παραχωρηθεί ο Ντέλετιτς από την ΑΕΚ στον Απόλλωνα Λεμεσού είτε ως μεταγραφή, είτε δανεικός. Οι Κύπριοι προσπάθησαν να συμφωνήσουν με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος απάντησε αρνητικά και πλέον στράφηκαν στον Σέρβο εξτρέμ που δόθηκε δανεικός στο δεύτερο μισό στον Αστέρα Τρίπολης και δεν υπολογίζεται από τον Καρέρα.

Λίγα λόγια για τον Μίλος Ντέλετιτς

Παρόλο που ο παίκτης διεκδικήθηκε από μεγάλους συλλόγους της Σερβίας και της Τουρκίας, στις 26 Ιουνίου 2016 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΛ, χάρη στη βοήθεια του πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου Σλάνταν Σπάσιτς και του τότε τεχνικού διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση, σύμφωνα με πληροφορίες του Βικιπαίδεια. Η πρώτη του σεζόν ήταν αρκετά απογοητευτική, καθώς δεν κατάφερε να σκοράρει σε κανέναν από τους 28 αγώνες που αγωνίστηκε.

Η σεζόν 2017 – 2018 ήταν η χρονιά του

Ο Ντέλετιτς ξεκίνησε τη σεζόν 2017-18 ως αδιαμφισβήτητος βασικός παίκτης. Το πρώτο του γκολ για την ομάδα, ήρθε στα τελευταία λεπτά ενός εντός έδρας αγώνα εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ολοκληρώθηκε με νίκη 1-0. Σχεδόν ένα μήνα αργότερα, σημείωσε ένα γκολ στη νίκη με 2-0 επί της Λαμίας, κερδίζοντας το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη. Στις 25 Φεβρουαρίου 2018, επέστρεψε σε αγώνα μετά από ένα μήνα εκτός δράσης λόγω τραυματισμού και σημείωσε το μοναδικό γκολ στην εντός έδρας νίκη με 1-0 επί του Πλατανιά.

Στις 5 Μαΐου 2018, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν σκόραρε στην ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Λαμίας. Συνολικά, είχε 30 συμμετοχές στη σεζόν, με 5 γκολ και 5 ασίστ, γεγονός που βοήθησε την ομάδα να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στον πρώτο αγώνα της σεζόν 2018-19, ο Ντέλετιτς σκόραρε με μακρινό σουτ, στην εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Στις 20 Οκτωβρίου 2018, άνοιξε το σκορ στην εκτός έδρας ήττα με 2-1 εναντίον της Λαμίας. Στις 11 Νοεμβρίου 2018, σκόραρε στην εντός έδρας νίκη με 2-0 εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η πορεία προς την ΑΕΚ

Στις 22 Νοεμβρίου 2018, φέρεται να συμφώνησε σε τριετή επέκταση του συμβολαίου του, με ρήτρα αποδέσμευσης στα 500.000 ευρώ. Στις 9 Ιανουαρίου 2019, άνοιξε το σκορ στην εντός έδρας νίκη με 3-2 εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στη φάση των 16 του Κυπέλλου. Στις 27 Ιανουαρίου 2019, σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης με μία ωραία σόλο προσπάθεια, στην ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό, για να δώσει στην ομάδα του ένα σημαντικό βαθμό για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Από την 1η Ιουλίου του 2019 η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντέλετιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments