Αθλητισμός

Γκιγιέρμε: Ενδιαφέρον από τη Σπαρτάκ Μόσχας

Γκιγιέρμε:  Ενδιαφέρον από τη Σπαρτάκ Μόσχας
Γκιγιέρμε: Η ομάδα που τον παρακολουθεί στενά το τελευταίο διάστημα είναι η Σπαρτάκ Μόσχας ενώ και ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου, Ζούνιορ Πεντρόσα το διαβεβαιώνει.

Όπως αναφέρουν νέα δημοσιεύματα στην Ρωσία, η Σπαρτάκ Μόσχας αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Γκιγιέρμε από τον Ολυμπιακό.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι πολλοί από τους βασικούς του Ολυμπιακού βολιδοσκοπούνται από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες και ένας από αυτούς είναι και ο Γκιγιέρμε. Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα την Τρίτη, η ομάδα που τον παρακολουθεί στενά το τελευταίο διάστημα είναι η Σπαρτάκ Μόσχας ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζερ του Βραζιλιάνου μέσου, Ζούνιορ Πεντρόσα.

«Ναι, είναι αλήθεια πως η Σπαρτάκ ενδιαφέρεται για τον Γκιλιέρμε και ήδη το γραφείο μας έχει δεχθεί πρόταση για πιθανή μεταγραφή του στον σύλλογο», ανέφερε ο ατζέντης του 29χρονου αμυντικού χαφ, ενώ στο δημοσίευμα τονίζεται το εξής: «Ο μέσος του Ολυμπιακού, Γκιλιέρμε, μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία. Η Σπαρτάκ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29χρονου Βραζιλιάνου μέσου και έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή».

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Γκιγιέρμε με τον Ολυμπιακό λήγει το καλοκαίρι του 2021 και ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία για την ανανέωσή του, κάτι που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» πιθανότατα δεν θα ρισκάρουν να χάσουν τον παίκτη χωρίς αντάλλαγμα όπως συνέβη και στην περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Γι αυτό ακριβώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μήνυμα που έχει φτάσει στην πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι «ή συμφωνείς και ανανεώνεις ή φέρνεις άμεσα πρόταση…».

Η καριέρα του Γκιγιέρμε μέχρι σήμερα

Ο Γκιγιέρμε ντος Σάντος Τόρες, γεννημένος στις 5 Απριλίου του 1991, είναι περισσότερο γνωστός ως Γκιγιέρμε. Πρόκειται για Βραζιλιάνο επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος στη Σούπερ Λίγκα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Πορτουγκέσα, στην οποία αργότερα αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα. Κατόπιν αγωνίστηκε και για δύο χρόνια στην Κορίνθιανς. Το 2014, έφυγε από τη Βραζιλιία και υπέγραψε συμβόλαιο στην Ουντιένζε, από την οποία έφυγε αρχικά ως δανεικός το 2016 και κατόπιν με μεταγραφή για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία παρέμεινε έως και το 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments