Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Εξετάζει τη λίστα με τους παίκτες της Λίβερπουλ

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Εξετάζει τη λίστα με τους παίκτες της Λίβερπουλ
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Τη λίστα με τους παίκτες της Λίβερπουλ, που είναι προς δανεισμό πήρε στα χέρια του ο προπονητής.

Φαίνεται πως οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έδωσαν στον Ολυμπιακό μια λίστα με τους παίκτες που είναι προς δανεισμό.

Μέσα στη λίστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το sdna, υπάρχουν τα ονόματα του μέσου Εζάρια και των επιθετικών Αβονίγι και Όγιο, οι οποίοι ενδέχεται να απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες. Αυτό λοιπόν, σημαίνει πως ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει σοβαρά την εν λόγω λίστα ενώ είναι ολοφάνερο πως η σχέση των «Κόκκινων» με το λιμάνι έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Σε αυτό βοήθησε το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν  μια κουβέντα με τους Άγγλους, με σκοπό να μπορέσουν να πάρουν κάποιον παίκτη δανεικό από την αγγλική ομάδα.

Να αναφέρουμε πως ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί «γερό χαρτί» της ελληνικής ομάδας, με τον πρώην επαγγελματία και διεθνή Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, που αγωνιζόταν ως αμυντικός μέσος και νυν προπονητή ποδοσφαίρου, να εξετάζει πολύ προσεκτικά όλες τους τις επιλογές για τη νέα σεζόν που ξεκινά πολύ σύντομα. Από το καλοκαίρι του 2018, είναι προπονητής στη Σούπερλιγκα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Εξάλλου, η πορεία του στον Ολυμπιακό ξεκίνησε με ρεκόρ, αφού έγινε ο μοναδικός προπονητής που παρέμεινε αήττητος στα πέντε πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας. Μάλιστα, στις 7 Μαΐου 2020 υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2022.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2006, και πρώτος του σύλλογος ήταν ΚΦ Ουνιάο ντε Λάμας. Άλλες ομάδες που έχει προπονήσει είναι η ΚΣ Μαρίτιμο, η Ρίο Άβε ΦΚ και η Βιτόρια Γκιμαράες. Μεγαλύτερες του επιτυχίες ως προπονητής είναι η παρουσία του στον τελικό του Σούπερ Καπ Πορτογαλίας με τη Ρίο Άβε το 2014 και στον τελικό Κυπέλλου Πορτογαλίας, το 2017, χωρίς όμως να κατακτήσει κανένα. Πάντως, το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής το πέρασε στην Πριμέρα Ντιβισιόν, πραγματοποιώντας περίπου 200 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Επίσης, έχει και συμμετοχές, κοντά στις 130, στη Σεγούντα Λίγα. Μερικές από τις ομάδες που αγωνίστηκε είναι η ΣΝ Φεϊρένσε, η Βιτόρια Γκιμαράες, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Μποαβίστα. Ως ποδοσφαιριστής η μεγαλύτερή του επιτυχία πρέπει να θεωρείται η κατάκτηση του Πορτογαλικού Σούπερ Καπ, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 1995. Επίσης, έχει αγωνιστεί και μία φορά με την Εθνική Πορτογαλίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments