Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου σύζυγος: Η σπάνια φωτογραφία μαζί του από τις διακοπές τους στην Πίνδο

Έλενα Παπαρίζου σύζυγος: Η σπάνια φωτογραφία μαζί του από τις διακοπές τους στην Πίνδο
Έλενα Παπαρίζου σύζυγος: Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της ενώ έχει βρει και μια πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και αυτές τις ημέρες απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Οι δύο τους μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια. Γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2012. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων και από την πρώτη κιόλας στιγμή ένιωσαν απίστευτη οικειότητα και έλξη ο ένας για τον άλλον. Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον τους, η Έλενα και ο Ανδρέας δεν άργησαν να πάρουν την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη, μήνες σχεδόν μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους. Από τότε είναι συνέχεια μαζί.

Να αναφέρουμε πως ο Ανδρέας Καψάλης, την περίοδο εκείνη, είχε βγει από έναν γάμο που είχε κρατήσει τέσσερα χρόνια και η Έλενα από το δικό της «διαζύγιο» από τον Τόνυ Μαυρίδη. Η πρώην σύζυγος του Ανδρέα είχε δηλώσει όταν έγινε γνωστή η σχέση του με την τραγουδίστρια, ότι η Έλενα δεν ήταν η αιτία του διαζυγίου της με τον Ανδρέα μιας και η απόφαση να δώσουν τέλος στον γάμο τους είχε έρθει πολύ νωρίτερα.

Πάντως, η τραγουδίστρια και ο πολιτικός μηχανικός φρόντιζαν να κρατούν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό ήταν αρκετό για να τραβήξουν το ενδιαφέρον των φωτογράφων. Οι παπαράτσι προσπαθούσαν να τους «τσακώσουν» μαζί και φυσικά τα κατάφεραν. Το 2013 βρήκαν την Έλενα Παπαρίζου και τον Ανδρέα Καψάλη σε εμπορικό κέντρο και τους «τσάκωσαν» να φιλιούνται πίσω από τα ράφια ενός καταστήματος με αθλητικά είδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🌊😁 #limniplastira #karditsa #greece2020 @tavropos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις

Ακόμα οι δύο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να διατηρούν χαμηλούς τόνους. Μάλιστα, κάνουν και σπάνιες εμφανίσεις. Η Έλενα Παπαρίζου μπορεί να είναι αρκετά ενεργή στα social media, μα μοιράζεται με τους θαυμαστές και τους διαδικτυακούς της φίλους κυρίως πράγματα που αφορούν στην επαγγελματική της ζωή και όχι την προσωπική. Αυτή τη φορά όμως έκανε την εξαίρεση, καθώς δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πίνδο.

Η Έλενα Παπαρίζου ποζάρει στο πλευρό του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη και μιας στενής φίλης τους. «Friends and family. Φιλιά από Πίνδο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η τραγουδίστρια, η οποία επέλεξε τις ορεινές περιοχές της Ελλάδας για την καλοκαιρινή της χαλάρωση, έναν πιο εναλλακτικό τρόπο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments