Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [12/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [12/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [12/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [12/08/20].

Κριός

Μπορεί να αισθάνεσαι παθιασμένη με αυτό που επιθυμείς στα ερωτικά σου ή με αυτό που θέλεις να αλλάξει στη σχέση σου. Όμως, μια έντονη συζήτηση σε περιμένει, αν δεν συγκρατήσεις τη συναισθηματική σου δύναμη. Η κοινή χρήση του οράματός σου με τον εραστή σου, μπορεί να γίνει χωρίς δράμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να διασφαλίσεις ότι η υπομονή και η ευαισθησία υποστηρίζουν όλες τις αλληλεπιδράσεις σας. Δεν ακούγεται αρκετά εύκολο;

Ταύρος 

Ανακτάς και πάλι την καλή σου διάθεση και αυτό θα είναι εμφανές στους άλλους. Καθώς η θετική συμπεριφορά σου επιστρέφει, πιθανότατα θα δείξεις περισσότερη προσοχή στα ερωτικά σου. Ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι κάποιος που απολαμβάνει τη στοργή σου, θα είναι περισσότερο από πρόθυμος να την ανταποδώσει, σε αφθονία!

Δίδυμοι

Πριν ξεκινήσεις μια εν δυνάμει έντονη ανταλλαγή με το σύντροφό σου, λάβε υπόψη σου, ένα κοινό θέμα που θέλεις να συζητήσεις μαζί του. Γίνε αυτή που θα ενθαρρύνεις την παράκαμψη τυχόν παραδοχών, που έχουν δημιουργήσει επιπλοκές σε μια εκκολαπτόμενη σχέση ή στην ήδη υπάρχουσα. Ευχάριστη πρόοδος, περιμένει τα ερωτικά σου! Απλά διατήρησε τις καταστάσεις ήρεμες και γλυκές.

Καρκίνος

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, έχεις μια φανταστική συνεργασία με το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει και λειτουργεί προς όφελός σου. Καθώς τα μυαλά σας συνδέονται και βλέπουν το μέλλον με νέα επίπεδα αισιοδοξίας, μπορεί να δημιουργηθεί και μια ευχάριστη συνεργασία ανάμεσα στις καρδιές σας. Έτσι θα μπορέσεις να βρεθείς πραγματικά στην ίδια σελίδα με το άτομο που λατρεύεις!

Λέων 

Οι πρόσφατες ερωτικές σου εξελίξεις, σου πρόσφεραν αναμφισβήτητα, κάποια ερωτικά μαθήματα. Ωστόσο, αυτά πιθανότατα σου αποκάλυψαν, πώς μπορείς να γίνεις καλύτερη σύντροφος για το ταίρι σου. Αρχίζεις να γίνεσαι πιο δεκτική στη σκέψη να αγκαλιάσεις το πνεύμα της συνεργασίας. Να ξέρεις όμως πως χρειάζεται, η διαδικασία του μετασχηματισμού.

Παρθένος

Η εστίαση στη σχέση σου, θα έχει τα οφέλη της. Σκέψου μόνο δυο φορές, πριν κάνεις μια υπερβολική χειρονομία. Τα παθιασμένα συναισθήματα μπορούν να εκφραστούν με πολλούς και λιγότερο δαπανηρούς τρόπους. Ακόμα κι αν είσαι αποφασισμένη να διαθέσεις κάποια χρήματα, θα κάνεις μια αγορά, που θα σου κοστίσει ακριβά. Και αν κρατάς κάποιο οικονομικό μυστικό από τον αγαπημένο σου…καλό θα ήταν κάνεις τις αποκαλύψεις σου, εδώ και τώρα.

Ζυγός 

Η διαίσθησή σου θα μπορούσε να είναι ένας θαυμάσιος οδηγός για να εκτιμήσεις τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σε μια εκκολαπτόμενη ή στην υπάρχουσα σχέση σου. Αλλά αν η εστίασή σου συνεχίζει να μετατοπίζεται σε ό,τι υπολείπεται των προσδοκιών σου, τότε μπορείς να εξερευνήσεις τις δυνατότητες που έχεις σκεφτεί. Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις εκ νέου τα ερωτικά σου θέματα. Το να γνωρίζεις ότι έχεις επιλογές για να κάνεις ευχάριστες βελτιώσεις αποτελεί απαραίτητο στοιχείο της όλης διαδικασίας.

Σκορπιός

Μια αποκάλυψη, θα είναι το κίνητρο που χρειάζεσαι για να αντικαταστήσεις τις σκιές με φως, στον συναισθηματικό σου κόσμο. Το να αφήσεις πίσω σου μια πτυχή της ερωτικής σου ζωής, είναι το πρώτο και απαραίτητο βήμα. Θέλεις η αγάπη να είναι έντονη και αναζωογονητική και γνωρίζεις πόσο καιρό έχει πάψει να σου προσφέρει συγκινήσεις και ρίγη. Καλωσόρισε την εισροή των αποκαλύψεων που έρχονται στον δρόμο σου, για να ενισχύσεις το παθιασμένο δυναμικό σου.

Τοξότης 

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να μειώσεις το άγχος στην ερωτική σου ζωή? Το μυαλό σου μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά παθιασμένων δυνατοτήτων. Αλλά η αντικατάσταση της κουραστικής καθημερινότητας με την ευχάριστη ποικιλία, θα είναι απαραίτητο μέρος της δημιουργίας, ή της επαναφοράς του σπινθήρα, στη σχέση σου.

Αιγόκερως

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, θα νιώσεις ευγνωμοσύνη για τις συζητήσεις ή τις ανταλλαγές με τον αγαπημένο σου τώρα. Βλέπεις τα ερωτικά σου ζητήματα, μέσα από ένα νέο και ενδιαφέρον φακό. Αν πίστευες ότι η ανοιχτή επικοινωνία σήμαινε μικρές συζητήσεις, τότε πρόκειται να δεις πόσο μακριά έχετε φτάσει μαζί. Μπορεί να είναι η ενίσχυση μιας πνευματικής σύνδεσης, που φέρνει αυτή την αναζωογονητική, νέα στάση στη σχέση σου.

Υδροχόος

Θα έχεις τις απαντήσεις σε ένα ερωτικό θέμα που αφορά τη σχέση σου. Αν αυτές συμβάλλουν στην ενίσχυση του πνεύματος συνεργασίας, τότε θα λάβεις σοβαρά αυτή την ενέργεια. Μπορεί να αισθάνεσαι ακόμη και αρκετά τολμηρή για να μεταφέρεις τη σχέση σου, σε ένα νέο και συναρπαστικό επίπεδο. Αν σε καθησυχάζει η σέξι επιτυχία που θέλεις, τότε σου προσφέρεται τώρα.

Ιχθύες

Άφησε το μυαλό σου να βρει κάτι πνευματικά εμπνευσμένο τώρα. Οι ανθρωπιστικοί ή φιλανθρωπικοί σκοποί, ίσως να ικανοποιήσουν αυτήν την ανάγκη και να κάνουν πολλά για να βοηθήσουν στη δημιουργία ή την ενίσχυση μιας ρομαντικής σχέσης. Αυτό που ζεσταίνει τις καρδιές των άλλων, μπορεί να κάνει πολλά για να ζεσταθεί και η δική σου. Απαιτούνται μόνο ειλικρινείς και ευγενικές ενέργειες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments