Αθλητισμός

Χοσέ Χολέμπας Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν επιστροφή στο Λιμάνι

Χοσέ Χολέμπας Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν επιστροφή στο Λιμάνι
Χοσέ Χολέμπας Ολυμπιακός: Ο έμπειρος μπακ είναι μια ανάσα από την επιστροφή του στην ομάδα του Πειραιά

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Τσιμίκα για τη Λίβερπουλ δημιουργήθηκε ένα μεγάλο κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Σε αυτή τη θέση υπάρχει ο Λεονάρντο Κούτρης που πριν λίγους μήνες είχε υποστεί ρήξη χιαστού. Οι άνθρωποι της ομάδας που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν βάλει την συγκεκριμένη θέση στις άμεσες προτεραιότητες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από νωρίς μέσα στη σεζόν ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το Κύπελλο στον τελικό με την ΑΕΚ, αλλά και την παρουσία του στους ομίλους του Champions League.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να κλείσει οριστικά το θέμα του αριστερού μπακ. Οι “ερυθρόλευκοι” εξέτασαν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και φαίνεται πως ήδη έχουν καταλήξει στον εκλεκτό τους. Αυτός είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία που γνωρίζει την ομάδα, ενώ έχει φάει τα γήπεδα της Ευρώπης με το κουτάλι. Φυσικά μιλάμε για τον Χοσέ Χολέμπας που στο παρελθόν φόρεσε την “ερυθρόλευκη” φανέλα για τέσσερις σεζόν με μεγάλη επιτυχία.

Το σκεπτικό για την επιλογή Χολέμπας

Το συμβόλαιο του Χολέμπας με την Γουότφορντ έχει ολοκληρωθεί και ο 36χρονος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρχικά το όνομα του έπεσε στο τραπέζι και η αίσθηση ήταν ότι δύσκολα θα προχωρήσει. Ωστόσο μετά την πώληση του Τσιμίκα τα δεδομένα άλλαξαν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όλα δείχνουν ότι ο διεθνής μπακ θα επιστρέψει στον Πειραιά και λογικά θα κλείσει και την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Την ομάδα που τον βοήθησε να εκτινάξει την καριέρα του.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι δύσκολο καθώς ουσιαστικά οι παίκτες δεν θα έχουν ξεκούραση και η προετοιμασία θα είναι σύντομη. Επομένως η εμπειρία θα παίξει μεγάλο ρόλο. Αυτό είναι το μεγάλο ατού του Χολέμπας. Παράλληλα οι άνθρωποι του συλλόγου πιστεύουν ότι ο Κούτρης θα μπορέσει να βρει και πάλι τα πατήματά του και θα γίνει ο παίκτης που είχαμε θαυμάσει πριν λίγο καιρό.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μεταγραφική περίοδος θα είναι ανοιχτή μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, επομένως η προσθήκη του Χολέμπας θα δώσει μια εξαιρετική λύση για τα πρώτα παιχνίδια και αν κριθεί αναγκαίο δεν αποκλείεται να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης σε αυτή τη θέση αργότερα μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments