Lifestyle

Μέγκαν Χάρι βιβλίο: Η στημένη απαγωγή της πρώην ηθοποιού – Πώς αντέδρασε

Μέγκαν Χάρι βιβλίο: Η στημένη απαγωγή της πρώην ηθοποιού – Πώς αντέδρασε
Μέγκαν Χάρι βιβλίο: Πολλές οι αποκαλύψεις για το παρελθόν της πρώην ηθοποιού.

Κυκλοφόρησε το πολυσυζητημένο βιβλίο «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family» και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν μπόρεσαν να μείνουν οι αποκαλύψεις του παραγκωνισμένες.

Και μπορεί σε όλο τον κόσμο μείζον θέμα να είναι ο κορωνοϊός, αλλά τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά επιζητούν τις «καυτές» πληροφορίες. Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η αποκάλυψη του λόγου που η Μέγκαν χώρισε με τον πρώην σύζυγό της και τηλεοπτικό παραγωγό Τρέβορ.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα όσα αναφέρουν οι συγγραφείς Omid Scobie και Carolyn Durand, ο λόγος που ο γάμος του ζευγαριού κράτησε μόλις δύο χρόνια ήταν το ότι η Μέγκαν δεν μπορούσε να αντέξει την καταπίεση που της ασκούσε ο πρώην σύζυγός του. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται πως στον Τρέβορ δεν άρεσε το γεγονός πως η μαρκλ ήταν διάσημη και ανεξάρτητη. «Ήθελε να είναι πλήρως εξαρτημένη από εκείνον, κάτι που βέβαια δεν κατάφερε να πετύχει», αναφέρει χαρακτηριστικά το βιβλίο.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με το εν λόγω βιβλίο και τους συγγραφείς του, η Μέγκαν όταν μπήκε στο παλάτι πριν από μερικά χρόνια έπρεπε να περάσει από μία διαδικασία εκπαίδευσης στα κεντρικά γραφεία του Βρετανικού Στρατού, ώστε να είναι προετοιμασμένη σε περίπτωση απαγωγής, ομηρίας ή τρομοκρατικού χτυπήματος.

Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, «η Μέγκαν συμμετείχε σε μία στημένη απαγωγή, όπου την έδεσαν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου ενός… τρομοκράτη, την πήγαν σε μία διαφορετική τοποθεσία και, στη συνέχεια, την έσωσαν αστυνομικοί χρησιμοποιώντας ψεύτικα όπλα». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί η πρώην ηθοποιός με την εμπειρία αυτή, αλλά μετά από ώριμη σκέψη ένιωσε ευγνώμων και έμαθε να αναπτύσσει σχέσεις με τον εχθρό και να οδηγεί σε περίπτωση καταδίωξης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments