Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [15/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [15/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [15/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο [15/08/20].

Κριός

Τα πιο αστεία πράγματα μπορεί να συμβούν εκεί που δεν το περιμένετε. Η μέρα ενθαρρύνει κάποιο γεγονός ή μια συζήτηση: Θα ξεκινήσει από το πουθενά και θα σας φέρει σε επαφή με το αντικείμενο του πόθου σας. Να περιμένετε μια υπέροχη βραδιά με κάποιον/α που μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

Ταύρος 

Θέλετε οι σχέσεις σας να πηγαίνουν κάπου, κατά προτίμηση κάπου συναρπαστικά. Τρελαίνεστε όταν το ταίρι σας σάς παρασέρνει σε πράγματα που δεν έχετε δοκιμάσει. Ετοιμαστείτε να κάνετε μια συζήτηση μαζί του, που θα ανοίξει για εσάς νέους συναρπαστικούς ορίζοντες.

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει μια συζήτηση, για ένα θέμα που δεν έχετε τολμήσει να θίξετε. Μπορεί να αναφερθεί η λέξη «δέσμευση», ίσως και η λέξη «αγάπη». Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ξεκινήσατε τη μέρα με έναν/μία εξαιρετικό/ή σύντροφο και την τελειώνετε με την αίσθηση ότι έχετε βρει την αδερφή – ψυχή σας.

Καρκίνος

Η σημερινή θα είναι μια υπέροχη μέρα με γνωστούς και φίλους. Αν και μπορεί να μην ακούγεται σαν κάτι ασυνήθιστο, το πλανητικό σκηνικό φέρνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα στις συζητήσεις σας. Εάν θέλατε να πείτε σε κάποιον/α πώς αισθάνεστε, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.

Λέων 

Όταν συζητάτε για αξίες ή αρχές, όταν μιλάτε για θέματα που έχετε ισχυρές πεποιθήσεις, είναι πιο πιθανό να προσελκύσετε ένα άτομο με τις ίδιες ιδέες. Η ενέργεια της μέρας θα πάει τις συζητήσεις σας σε άλλο επίπεδο. Το βέβαιο είναι ότι θα ανακαλύψετε τη δύναμη των λέξεων.

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να πείτε σε ένα κοντινό πρόσωπο πώς αισθάνεστε για αυτό. Κάτι στην ατμόσφαιρα σας διευκολύνει να εκφράσετε τα πιο βαθιά συναισθήματα, χωρίς υπερβολές και εξάρσεις. Αξιοποιήστε το για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

Ζυγός 

Η ενέργεια της μέρας ενισχύει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. Θα έχετε τον τρόπο σας με τις λέξεις, για αυτό εκμεταλλευτείτε το. Αν σκέφτεστε να πείτε σε κάποιον/α πώς αισθάνεστε, θα είστε γεμάτοι πάθος και ενθουσιασμό. Εάν κάτι πρέπει να συζητήσετε, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή.

Σκορπιός

Η μέρα ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις ιδανικές περιστάσεις για νέες γνωριμίες. Αν έχετε σχέση, είναι καιρός για διασκέδαση και γέλιο με το ταίρι σας, για να ανακαλύψετε πράγματα ο ένας για τον άλλο. Με άλλα λόγια, είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο.

Τοξότης 

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει χαρά και ενθουσιασμό στη ζωή σας. Φέρνει επίσης κάποιες εξαιρετικά ειλικρινείς συζητήσεις. Πολλοί το εκτιμούν αυτό, καθώς δεν συμβαίνει συχνά να ακούνε την αλήθεια. Αλλά ίσως είναι καλύτερα να προσπαθήσετε να στρογγυλέψετε την ωμή αλήθεια. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις δικές σας αντοχές.

Αιγόκερως

Ο έρωτας και το πάθος θα είναι το κεντρικό θέμα στις σημερινές σας συζητήσεις. Αλλά εσείς δεν θα θέλατε να μείνετε μόνο στα λόγια. Με τον τρόπο που κινούνται τα πράγματα, θα μπορέσετε να συζητήσετε αυτά τα θέματα μόνο μέχρι ενός ορισμένου σημείου. Στη συνέχεια θα αναγκαστείτε να κάνετε μια επίδειξη. Απολαύστε το!

Υδροχόος

Εάν είστε σε σχέση, η μέρα σας δίνει την ευκαιρία να την εμβαθύνετε συζητώντας κάποια σοβαρά θέματα. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τυχόν ζητήματα, που αν και δεν δημιουργούν ιδιαίτερο πρόβλημα, καλό θα ήταν να επιλυθούν. Στη συνέχεια θα απολαύστε ένα ιδιαίτερα ρομαντικό βράδυ, ίσως με δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο.

Ιχθύες

Η σημερινή θα είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα. Εάν τον τελευταίο καιρό αισθανόσασταν κάπως παραμελημένοι στην σχέση σας, όλα θα διορθωθούν. Ο έρωτας, ο ρομαντισμός και το πάθος μπαίνουν στο παιχνίδι και δίνουν την δυνατότητα να συζητήσετε σχεδόν για τα πάντα με το ταίρι σας. Θα περάσετε μια βραδιά, που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments