Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [15/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [15/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [15/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [15/08/20].

Κριός

Αν αγωνίζεσαι με ένα συγκεκριμένο δίλημμα, τότε ο εραστής σου πιθανότατα να σε υποστηρίξει. Αν όμως αντιμετωπίζεις μια κατάσταση εξαιτίας του εραστή σου, που σου δημιουργεί εμπόδια για μια σημαντική φιλοδοξία σου, τότε είναι σημαντικό να μην τον βλέπεις σαν αντίπαλο. Μπορείς να αλλάξεις αυτήν τη δυναμική κάνοντας μαζί του μια καθυστερημένη συζήτηση, αναφορικά με τα συναισθήματα που σου δημιουργεί η στάση του.

Ταύρος 

Η καταπολέμηση της φωτιάς, με φωτιά δεν πρέπει να είναι επιλογή τώρα. Υπάρχουν σωστοί και λάθος τρόποι για να ξεκαθαρίσεις αυτά που σε δυσαρεστούν. Θα υπάρξουν μάλιστα οφέλη, αν προετοιμαστείς για όσα σκοπεύεις να πεις στον εραστής σου, ειδικά αν θέλεις να αποφύγεις μια παρόμοια συζήτηση στο μέλλον.

Δίδυμοι

Με το να εξωραΐζεις την αλήθεια, δεν θα κερδίσεις πόντους με τον αγαπημένο σου τώρα. Εφαρμόζοντας τη φυσική σου γοητεία και την αυθεντική προσωπικότητά σου, θα διατηρήσεις την ισορροπία με όλους τους σωστούς τρόπους. Άφησε τον έρωτα να ανθίσει για αληθινές κι όχι για ψεύτικες καταστάσεις. Μια γρήγορη αντικατάσταση των επαίνων, με μια διαδικασία ανοικοδόμησης της μεταξύ σας εμπιστοσύνης θα κάνει τη σχέση σας, να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Καρκίνος

Αν είσαι βυθισμένη στο δράμα του εραστή σου, τότε ίσως χρειαστεί να εργαστείς σκληρά για να διατηρήσεις τα συναισθήματά σου υπό έλεγχο. Να ξέρεις όμως, ότι το χάος που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου, είναι προσωρινό. Λοιπόν, μην αφήσεις τον εαυτό σου να εμπλακεί υπερβολικά στο θέμα που αντιμετωπίζει το ταίρι σου, γιατί είναι δικό του το πρόβλημα. Βέβαια ό,τι είναι δικό του είναι και δικό σου! Όμως, δύο κεφάλια μαζί, θα μπορούσαν να το λύσουν σε χρόνο μηδέν.

Λέων 

Αν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα εκτός της ρομαντικής σου σφαίρας, τότε ο αγαπημένος σου θα παρακολουθήσει με προσοχή για να δει πώς θα το διαχειριστείς. Αν όμως το ζήτημα αφορά τη δημιουργία ή τη διατήρηση σταθερότητας ή ασφάλειας, τότε ίσως χρειαστεί να του ζητήσεις βοήθεια. Μην το θεωρήσεις σαν αδυναμία. Κάνε αυτό που ο εραστής σου ήλπιζε, ότι θα έκανες.

Παρθένος

Ίσως χρειαστεί να είσαι προσεκτική, σχετικά με το πώς προσφέρεις πληροφορίες ή συμβουλές στον αγαπημένο σου τώρα. Γιατί ο εραστής σου μπορεί να δει πως δημιουργείς περισσότερες επιπλοκές παρά λύσεις. Τίποτα δεν σε εμποδίζει να είσαι εκεί για τον αγαπημένο σου και να προσφέρεις τη γνώμη σου ή να εμπλακείς, αν ή όταν σου ζητηθεί. Ακολούθησε αυτή τη στρατηγική!

Ζυγός 

Μια παθιασμένη ενέργεια, διαπερνά τον συναισθηματικό σου κόσμο ή τη σχέση σου. Όσο περισσότερο συνδέεσαι με την γενναιοδωρία σου και με το να μπορείς να ακούς με ανοιχτό μυαλό και καρδιά τόσο πιο εύκολα θα περάσεις από την άλλη πλευρά, κάθε αναταραχής. Ακολούθησε την τακτική που σου προσφέρεται με τη στροφή αυτής της κοσμικής παλίρροιας.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν δεν μπόρεσες να «προχωρήσεις» από προηγούμενες απογοητεύσεις, είσαι σε θέση να τα καταφέρεις τώρα. Αυτό μπορεί να σε φοβίσει επειδή θα πρέπει να επεξεργαστείς ζητήματα που έχουν καθυστερήσει και ενδεχομένως να εμπλέξεις κάποιον που σου αρέσει, για να σε βοηθήσει. Υιοθετείς μια πολύ πιο θετική και αισιόδοξη νοοτροπία στα ερωτικά σου που αναμφίβολα θα σε εξυπηρετήσει. Μπορεί να είναι επίσης κάτι, που περίμενε από σένα ο εραστής σου.

Τοξότης 

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, υπάρχει ένα θέμα που δεν μπορείς να κρύβεις κάτω από χαλί. Θα νιώσεις όμως μια δυνατή αίσθηση απελευθέρωσης αν το αντιμετωπίσεις τώρα, ιδιαίτερα αν ο φόβος, σε εμπόδιζε να το κάνεις μέχρι σήμερα. Το τολμηρό βήμα που απαιτείται για να πετύχεις τη βελτίωση που θέλεις, θα προέλθει αρχικά από σένα. Αλλά μόλις ξεκινήσεις, θα διαπιστώσεις πως μπορείς να συνεχίσεις.

Αιγόκερως

Θα υπάρξει μια ειδική περίσταση, που θα σου επιτρέψει να διασκεδάσεις με το σύντροφό σου. Είτε πρόκειται να συμβεί αμέσως ή στο εγγύς μέλλον, έχεις δίκιο να νιώθεις, ότι θα μπορούσε να είναι το τέλειο τονωτικό για να βοηθήσει τη σχέση σου να ανθίσει. Ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται κάποιο μικρό ταξιδάκι, θα εκπλαγείς από την ενίσχυση της θετικής σου νοοτροπίας, εξαιτίας της αλλαγής περιβάλλοντος. Αυτό θα σε κάνει επίσης, ακόμη πιο ακαταμάχητη.

Υδροχόος

Η πρόοδος της σχέσης σου εξαρτάται από σένα που πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στις συναισθηματικές, σωματικές και ψυχολογικές σου ανάγκες. Σιγά σιγά αλλά σίγουρα, η προσοχή σου στρέφεται σ’ αυτό που έχει σημασία όσον αφορά την προσθήκη νέων επιπέδων αφθονίας τόσο στον κόσμο σου γενικότερα όσο και στη σχέση σου. Αν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχες θέσει την αγάπη και τον ρομαντισμό σαν αρχική σου προτεραιότητα, τότε θα δεις τα οφέλη, αν το επαναλάβεις τώρα.

Ιχθύες

Είναι ενδιαφέρον πώς αυτό που μπορεί να φαινόταν σαν κίνδυνος στο παρελθόν δεν φαίνεται τόσο επικίνδυνο τώρα, στα ερωτικά σου. Στην πραγματικότητα, η καρδιά σου θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε κάποια πρόκληση. Η αλλαγή ή η απομάκρυνση από τη ζώνη άνεσης θα φέρει ένα νέο κύμα παθιασμένων δυνατοτήτων τώρα στην ερωτική σου ζωή. Άφησε τον εαυτό σου να στραφεί προς αυτό που σε βοηθά να νιώσεις ζωντανή!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments