Αθλητισμός

Τόνι Ντάτκοβιτς Άρης: Και επίσημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Κροάτης αμυντικός

Τόνι Ντάτκοβιτς Άρης: Και επίσημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Κροάτης αμυντικός
Τόνι Ντάτκοβιτς Άρης: Ο διεθνής Κροάτης αμυντικός είναι πλέον παίκτης των «κίτρινων».

Είναι επίσημο. Ο Τόνι Ντάτκοβιτς, διεθνής Κροάτης αμυντικός, είναι πλέον παίκτης του Άρη. Ο Κροάτης βρίσκεται από το πρωί στα 3-5 Πηγάδια και άρχισε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Στη συνέχεια η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία της με τον 26χρονο Ντάτκοβιτς για συμβόλαιο τριών χρόνων. Ο παίκτης δήλωσε έτοιμος να δώσει «την καρδιά και το αίμα του για την ομάδα».

Η επίσημη ανακοίνωση του Άρη

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Toni Datkovic. Ο 26χρονος διεθνής Κροάτης αμυντικός, που γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1993 στο Ζάγκρεμπ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Toni Datkovic, που ανήκε στη Lokomotiva Zagreb, ολοκλήρωσε την προηγούμενη σεζόν στην ισπανική Huesca».

Στις πρώτες δηλώσεις του τόνισε: «Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ανήκω πλέον στον ΑΡΗ. Γνώριζα το μέγεθος του Συλλόγου, την ιστορία του και φυσικά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της νέας μου ομάδας. Μίλησα με τον κ. Χαριστέα, μου ανέλυσε το πλάνο που έχει για την ομάδα και μετά ήταν εύκολο για μένα να αποφασίσω να δεχτώ την πρόταση του ΑΡΗ. Στους οπαδούς του ΑΡΗ θέλω να υποσχεθώ ένα πράγμα: Στο γήπεδο θα δουν ένα παίκτη που θα αφήνει την καρδιά του και το αίμα του για την ομάδα».

Ένα βίντεο με στιγμιότυπα με τον νέο αμυντικό του Άρη

Μάριο Τόκιτς: Πολύ καλή επιλογή για τον Άρη

Ο προπονητής, Μάριο Τόκιτς, ο οποίος δούλεψε μαζί με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό στην κροατική ομάδα, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και σκιαγράφησε το προφίλ του παίκτη.

«Ξέρω ότι ο Τόνι θα πάει στον Άρη. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ντάτκοβιτς έχει παραστάσεις και βασικό ρόλο τα τελευταία 6-7 χρόνια τόσο στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, όσο και στην Ουέσκα. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να μπορέσει να χτίζει παιχνίδι από πίσω. Βλέπει γήπεδο, παίζει σωστά στη γραμμή και τα γκολ που έχει σημειώσει στην καριέρα του δεν το συναντάς συχνά αλλού, λόγω της θέσης που αγωνίζεται. Του αρέσει να φεύγει σε ανοιχτό γήπεδο, κάτι που βλέπαμε να το κάνει και ο Φραν Βέλεθ και μάλιστα είχε σημειώσει και γκολ στην αντεπίθεση στην ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-0 στο Βικελίδης», ανέφερε.

Στη συνέχεια δήλωσε:  «Μπορεί ο Τόνι να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ώστε να μπορέσει ο Άρης να πετύχει τους στόχους του και να μπει στους ομίλους του Europa League. Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι πάρα πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments