Lifestyle

Βικτόρια Μπέκαμ: Αναστέναξε το Πόρτο Χέλι με το λευκό σορτς που φόρεσε [pics]

Βικτόρια Μπέκαμ: Αναστέναξε το Πόρτο Χέλι με το λευκό σορτς που φόρεσε [pics]
Βικτόρια Μπέκαμ: Με ένα λευκό σορτσάκι το οποίο συνδύασε με ένα γαλάζιο πουκάμισο, πόζαρε στην αγκαλιά του συζύγου της.

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στο Πόρτο Χέλι ευχαριστιέται τις διακοπές της η οικογένεια Μπέκαμ, απολαμβάνοντας τον καλοκαιρινό καιρό, τις όμορφες νύχτες και την καταπληκτική θάλασσα.

Μάλιστα, η Βρετανή σχεδιάστρια μόδας και τραγουδίστρια η οποία στα τέλη της δεκαετίας του 1990 έγινε γνωστή ως μέλος του γυναικείου ποπ συγκροτήματος Spice Girls, φροντίζει να ενημερώνει τους εκατομμύρια ακολούθους της ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις διακοπές της. Μάλιστα, στις τελευταίες αναρτήσεις της, ποζάρει με καυτό σορτσάκι στην αγκαλιά του συζύγου της Ντέιβιντ Μπέκαμ, με φόντο το Αργολικό τοπίο και τις Σπέτσες, επιβεβαιώνοντας την παρουσία της στην Ελλάδα κατά τις οικογενειακές διακοπές.

Με την ανάρτησή της στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η σταρ έκανε για πρώτη φορά τα «αποκαλυπτήρια» των φετινών διακοπών της στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Πόρτο Χέλι δημοσιεύοντας φωτογραφία δίπλα στον σύζυγο της, Ντέιβιντ. Casual chic και σέξι τόσο όσο χρειάζεται με το γαλάζιο πουκάμισο που συνδύασε με λευκό σορτς, η Βικτόρια με αινιγματικό, όπως πάντα, χαμόγελο πόζαρε με φόντο το ηλιοβασίλεμα λύνοντας την απορία για το αν ήταν ή δεν ήταν μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας στη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών τους στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments