Lifestyle

Μαρία Μπεκατώρου κιλά: Πιο αδυνατισμένη και γυμνασμένη από ποτέ [pic]

Μαρία Μπεκατώρου κιλά: Πιο αδυνατισμένη και γυμνασμένη από ποτέ [pic]
Μαρία Μπεκατώρου κιλά: Η γνωστή παρουσιάστρια πόζαρε με το μαύρο μαγιό της και εντυπωσίασε.

Αυτή η φωτογραφία της Μαρίας Μπεκατώρου δείχνει το πόσο έχει αδυνατίσει και το πόσο αφοσιωμένη είναι στον εαυτό της τον τελευταίο καιρό.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές φαίνεται πως απολαμβάνει η δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης. Η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται λοιπόν, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κεφαλονιά, όπου περνάει όμορφες και χαλαρές στιγμές, πριν επανέλθει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα.

Η επίμαχη σέξι ανάρτηση της παρουσιάστριας ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους

Μάλιστα, με αφορμή την ονομαστική της εορτή τον Δεκαπενταύγουστο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου ποζάρει με μαύρο μπικίνι. Η επίμαχη σέξι ανάρτηση της αδυνατισμένης παρουσιάστριας ενθουσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους, με τα likes να «πέφτουν» βροχή. Μάλιστα, ήδη αυτή της η δημοσίευση έχει πάνω από σαράντα χιλιάδες likes ενώ οι ακόλουθοί της έχουν αφήσει τα ενθαρρυντικά σχόλιά τους.

Έτσι, λίγο πριν επιστρέψει και πάλι στα επαγγελματικά της καθήκοντα η Μαρία Μπεκατώρου απολαμβάνει τις βουτιές της στο αγαπημένο της ελληνικό νησί. Είναι φανερό πως η ξανθιά παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό έχει χάσει πολλά κιλά, κάτι που ήταν αποτέλεσμα των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της όπως έχει πει η ίδια.

Είναι μια παρουσιάστρια που έχει καριέρα 20ετίας

Το 1992 άρχισε την καριέρα της ως δημοσιογράφος του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Το 2007 ερμήνευσε μαζί με την Πόπη Μαλλιωτάκη την μπαλάντα με τίτλο «Έτσι νομίζεις» που συμπεριλήφθηκε στο δίσκο της Πόπης Μαλλιωτάκη, με τίτλο «Άλλη μια φορά». Το 2011 γίνεται ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό σόου «Just The 2 of Us» του Mega, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση μαζί με τον Χρήστο Χολίδη.

Λίγο αργότερα, παρουσίασε την εκπομπή «Masterchef Junior» στο ίδιο κανάλι, ενώ παράλληλα συνέχιζε κανονικά να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τίτλο «Χωρίς Ταμπού» στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ μέχρι το 2013. Την ίδια χρονιά παρουσίασε ραδιοφωνική εκπομπή με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη. Το 2013 ανέλαβε την παρουσίαση του σόου με φιλανθρωπικό σκοπό «Your Face Sounds Familiar» στον ΑΝΤ1, το οποίο συνεχίζεται έως σήμερα την ώρα που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 το τηλεπαιχνίδι «Still Standing».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments