Αθλητισμός

ΑΕΚ κορωνοϊός: Κρούσμα στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ

ΑΕΚ κορωνοϊός: Κρούσμα στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ
ΑΕΚ κορωνοϊός: Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη παίκτης της Ένωσης. Σταματά η προετοιμασία της ομάδας.

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΑΕΚ, ύστερα από την εκδήλωση κρούσματος κορωνοϊού. Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, ένας αθλητής διεγνώσθη θετικός στην COVID-19. Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Σημειώνεται πως για προληπτικούς λόγους η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν διακόπτεται μέχρι νεοτέρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι αθλητής της Ομάδας μας διεγνώσθη θετικός στην COVID-19. Η κατάστασή του θα παρακολουθείται συστηματικά από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας. Tα υπόλοιπα μέλη και οι αθλητές πρόκειται να υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ.

Προδήλως διεκόπη η προετοιμασία της Ομάδας. H AΕΚ ΒC εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αθλητή μας”.

Για προετοιμασία στα Ιωάννινα:

Υπενθυμίζεται πως, η προετοιμασία της «Βασίλισσας» ξεκίνησε 17 Αυγούστου. Αν δεν είχε προκύψει το κρούσμα θα ολοκληρωνόταν στις 23 Αυγούστου. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τους παίκτες του έκαναν την αρχή στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια ταξίδεψαν στα Ιωάννινα για το τελικό στάδιο ενόψει της νέας σεζόν που θα ξεκινήσει πιθανότατα με το Σούπερ Καπ στις 23-24 Σεπτεμβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments