Αθλητισμός

Λιβάγια ΑΕΚ: Ξεκίνησαν οι επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη φορ

Λιβάγια ΑΕΚ: Ξεκίνησαν οι επαφές για ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη φορ
Λιβάγια ΑΕΚ: Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, ο μάνατζερ του Κροάτη φορ και οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν κάνει τις πρώτες συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Η Ένωση, φυσικά, και θέλει να κρατήσει τον παίκτη στο ρόστερ της, καθώς της δίνει πολλά. Τόσο με το σκοράρισμα, όσο και με τη δυνατότητα που έχει να παίξει πιο πίσω από την περιοχή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, και ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στην ΑΕΚ. Η αθλητική εφημερίδα σε δημοσίευμά της αναφέρει: «Άντε να μην σας αφήνω ανενημέρωτους. Ο μάνατζερ του Λιβάγια όντως πήρε μήνυμα σήμερα από την ΑΕΚ να έρθει και να τα βάλουν κάτω για την ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του. Αλλά αυτό δεν θα είναι το πρώτο ραντεβού. Ήδη μία βόλτα έγινε στην Αθήνα, κάτω από τη μύτη όλων και ειπώθηκαν τα βασικά. Οπότε και οι δύο πλευρές έχουν μία πρώτη εικόνα. Όχι μόνο κοινή επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας τους».

Απέρριψε πρόταση η ΑΕΚ;

Να σημειώσουμε ότι χθες υπήρχε η πληροφορία ότι η Ένωση απέρριψε πρόταση από την Αλ Γουάντα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τον Κροάτη άσο. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο λογαριασμός του Twitter «Sqenf Foot», που ασχολείται με τις μεταγραφές. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα έκανε λόγο και για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, ενώ ανέφερε ακόμα πως η Ένωση δεν θα τον παραχωρήσει με πρόταση κατώτερη των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός έγραφε συγκεκριμένα: «Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση 4 εκατομμυρίων από την αραβική ομάδα Αλ Γουάντα για τον Κροάτη επιθετικό Μάρκο Λιβάγια (25). Η Νόριτς Σίτι, η Μπενεβέντο και μερικές τούρκικες ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον παίκτη, τη στιγμή που η ΑΕΚ θέλει 8 εκατομμύρια για αυτόν».

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter

Ο διεθνής Κροάτης φορ, που έχει παίξει 4 φορές με τη φανέλα της χώρας του, θυμίζουμε ότι είχε έρθει στην ΑΕΚ από τη Λας Πάλμας. Προηγουμένως, ο Λιβάγια είχε περάσει από Ρούμπιν Καζάν, Έμπολι, Ίντερ, Αταλάντα, Τσεζένα, Λουγκάνο, Χάιντουκ Σπλιτ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Ομλάντινατς Βράνιτς. Ο Λιβάγια πριν να παίξει στην Εθνική Ανδρών της Κροατίας, είχε περάσει από όλα τα ηλικιακά κλιμάκια των Εθνικών ομάδων της «χρβάτσκα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments