Αθλητισμός

Μέσι Μπαρτσελόνα: «Μαύρα σύννεφα» μετά τη συνάντηση με Κούμαν στη Βαρκελώνη

Μέσι Μπαρτσελόνα: «Μαύρα σύννεφα» μετά τη συνάντηση με Κούμαν στη Βαρκελώνη
Μέσι Μπαρτσελόνα: Καταλανικό ραδιόφωνο υποστηρίζει ότι ο Αργεντινός μάγος είπε στον Ρόναλντ Κούμαν ότι «βλέπει τον εαυτό του περισσότερο εκτός ομάδας παρά εντός».

Ο Λιονέλ Μέσι διέκοψε την ξεκούραση και τις διακοπές του για να συναντηθεί με τον νέο προπονητή και παλιό παίκτη της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν. Καταλανικό ραδιόφωνο υποστηρίζει ότι στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, ο Αργεντινός θρύλος της Μπαρτσελόνα είπε στον Ολλανδό τεχνικό ότι βλέπει περισσότερο εκτός ομάδας τον εαυτό του, παρά εντός.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ραδιόφωνο «RAC1»,  «ο Μέσι είπε στον Κούμαν ότι δεν βλέπει ξεκάθαρο το μέλλον του στην Μπάρτσα. Ο παίκτης τον διαβεβαίωσε ότι αυτή την στιγμή βλέπει τον εαυτό του πιο πολύ έξω απ’ ότι μέσα στον σύλλογο, αλλά γνωρίζει τις δυσκολίες που θα είχε για να αποχωρήσει, λόγω των οικονομικών μεγεθών που αφορούν το συμβόλαιό του».

Είναι δεδομένο ότι μετά την «οχτάρα» από την Μπάγερν Μονάχου και τον αποκλεισμό από το Champions League άνοιξε μια τέτοια συζήτηση.

Άλλωστε, η άμεση εκδίωξη του Κίκε Σετιέν και η «αστραπιαία» έναρξη της συνεργασίας με τον Κούμαν, είναι φανερό πως αποτελούν κινήσεις από τη μεριά της διοίκησης της Μπαρτσελόνα που θέλουν να δείξουν στον μεγάλο αστέρα και ηγέτη της ομάδας ότι όλοι επιθυμούν μια αλλαγή προς το καλύτερο.

Βέβαια, τις τελευταίες μέρες δίνουν και παίρνουν τα σενάρια να πάει ο Μέσι στην Ιταλία και την Ίντερ, κάτι που ακούγεται ολοένα και περισσότερο. Να σημειώσουμε ότι το «RAC1» πρόσθεσε ότι ο σύλλογος, όταν ρωτήθηκε για τις συγκεκριμένες πληροφορίες που μετέδωσε το καταλανικό ραδιόφωνο, υποστήριξε ότι «ο παίκτης έχει συμβόλαιο, τον υπολογίζουμε και δεν θέλουμε να κάνουμε καμία εκτίμηση για την συνάντηση του προπονητή με τον Μέσι».

Όπως και να έχει, μια αμυντική και διπλωματική απάντηση από τη μεριά της διοίκησης του καταλανικού club… Εν τω μεταξύ, ο Ραμόν Πλάνες, στο πλαίσιο της παρουσίασης του 17χρονου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού Πέδρι από την Μπαρτσελόνα σήμερα, μίλησε για το σχέδιο της ομάδας όσον αφορά το μέλλον. Ο νέος τεχνικός γραμματέας της Μπαρτσελόνα, που πήρε τη θέση του Ερίκ Αμπιντάλ, δήλωσε ότι στόχος των «μπλαουγκράνα» είναι να χτίσουν μια νέα ομάδα με επίκεντρο τον Μέσι και νεαρούς όπως ο Ανσού Φάτι, ο Ρίκι Πουτς ή ο Πέδρι.

Το παρακάτω βίντεο είναι από την παρουσίαση του 17χρονου Πέδρι

Σίγουρα, οι επόμενες εβδομάδες θα είναι «καυτές» για τους ιθύνοντες της Μπάρτσα, καθώς θα πρέπει να πείσουν τον Αργεντινό αρχηγό να μείνει στην ομάδα για να αλλάξουν όλοι μαζί την κατάσταση μετά την απώλεια του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Μπάγερν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments