Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Αυτός ο παίκτης θα υπερασπιστεί την εστία των Τούρκων

ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Αυτός ο παίκτης θα υπερασπιστεί την εστία των Τούρκων
ΠΑΟΚ Μπεσίκτας: Τις σκέψεις του Σερτζέν Γιαλτσίν αποκάλυψαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας πλησιάζει και ήδη στα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας υπάρχουν οι σκέψεις του προπονητή της ομάδας Σερτζέν Γιαλτσίν για την ενδεκάδα που θα παρατάξει η ομάδα της Κωνσταντινούπολης, στο παιχνίδι της 25ης Αυγούστου.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα μέσα της Τουρκίας, τα οποία ασχολούνται συνεχώς με το μεγάλο ματς για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, στην ενδεκάδα, που έχει στο μυαλό του ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σερτζέν Γιαλτσίν για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ σε λίγες ημέρες, θα είναι ο 19χρονος Ερσίν Ντεστάνογλου ο οποίος θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια της τουρκικής ομάδας, σύμφωνα με τους Τούρκους αν και έχει μόλις οκτώ συμμετοχές σε επίπεδο πρώτης ομάδας.

Αυτό θα συμβεί καθώς ο Λορίς Κάριους- βασικός καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν- αποχώρησε ενώ ο δεύτερος τερματοφύλακας του ρόστερ, Ουτκού Γιουβακουράν είναι 22 χρονών αλλά ο προπονητής της Μπεσίκτας φαίνεται να προτιμά τον Ερσίν, σύμφωνα με πληροφορίες από το sportime. Μπροστά του αναμένεται να τοποθετηθούν οι Βίντα και Ισιμάτ, οι οποίοι θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Δεξί μπακ θα αγωνιστεί ο Ενσακαλά, ενώ αριστερά ο Ντόουγκλας. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται οι Χάτσινσον – Ντορουκάν, με τον Μενσά λίγο πιο μπροστά τους. Δεξί χαφ ο Λενς, αριστερό ο Ενκουντού, και στην κορυφή της επίθεσης ο Λάριν. Τίποτα φυσικά δεν είναι σίγουρο μέχρι τη μέρα του αγώνα, αν και οι επιλογές του Γιαλτσίν είναι περιορισμένες και μέχρι την τελευταία στιγμή η ομάδα του θα ψάξει ενίσχυση.

Θυμίζουμε ότι οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία και η ώρα έναρξης του αγώνα ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας στο γήπεδο της Τούμπας, με την ευρωπαϊκή «μάχη» να διεξάγεται στις 25 Αυγούστου στις 21.00, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Μάλιστα, μετά την κλήρωση και αφού… κλείδωσε το ζευγάρι ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έστειλε εκ νέου επιστολές και η απάντηση που εισέπραξε ήταν πώς το ματς θα γίνει κανονικά στην έδρα του, ενώ θα επιτραπεί στην πτήση τσάρτερ της Μπεσίκτας να έρθει κανονικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments