Πως Να

Πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου σε μία βδομάδα

Πώς να μακρύνω τα μαλλιά μου σε μία βδομάδα
Μακριά μαλλιά: Θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας αλλά δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή ή νομίζετε ότι είναι αδύναμα; Δείτε πως θα το καταφέρετε.

Πώς να μακρύνετε τα μαλλιά σας μέχρι 5 εκατοστά σε μια εβδομάδα; Εμείς βρήκαμε τη λύση και σας την παρουσιάζουμε με τα παρακάτω tips που ίσως λειτουργούν διαφορετικά σε κάθε τρίχα αλλά  μην απογοητευτείτε γιατί αν τα μαλλιά σας δεν μακρύνουν αμέσως 5 εκατοστά με την πρώτη προσπάθεια, ίσως απλά η τρίχα σας να θέλει λίγη περισσότερη υπομονή. Πάντως αν ακολουθήσετε πιστά τα παρακάτω βήματα θα βοηθήσετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν πολύ πιο γρήγορα.

Τι θα χρειαστείτε

  • Για το μασάζ θα χρειαστείτε ελαιόλαδο ή έλαιο καρύδας.
  • Για τις μάσκες θα χρειαστείτε γάλα καρύδας, αβγό και μέλι.

Πώς θα εφαρμόσετε τη μέθοδο Βάλτε στις ρίζες των μαλλιών σας ελαιόλαδο ή έλαιο καρύδας και κάντε καλό μασάζ

Τινάξτε τα μαλλιά σας ώστε το πρόσωπό σας να κοιτάζει το πάτωμα και συνεχίστε το μασάζ στις ρίζες σας για 4 λεπτά περίπου. Επιπρόσθετα μπορείτε να κάνετε μια καλή μάσκα στα μαλλιά σας μια φορά την εβδομάδα για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα. Ανακατέψτε γάλα καρύδας και μέλι και με τη μάσκα που θα δημιουργηθεί κάντε μασάζ στα μαλλιά σας, αφήστε τη να δράσει για λίγη ώρα και ξεπλύντε καλά.

Ξεκινήστε κάνοντας καλό μασάζ με ελαιόλαδο στα μαλλιά σας. Έτσι θα δυναμώσουν οι ρίζες και θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα.

Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε μια μάσκα με ένα αβγό, μέλι και ελαιόλαδο. Με το μείγμα κάνετε μασάζ στα μαλλιά σας, το αφήνετε να δράσει και ξεπλένετε ύστερα από 4-5 λεπτά.

Τα μαλλιά σας μακραίνουν ακόμα και αν τους κάνετε καθημερινά λίγο μασάζ στις ρίζες χωρίς να χρησιμοποιείτε κάποιο προϊόν. Αν όμως θέλετε γρήγορο αποτέλεσμα τότε χρησιμοποιήστε έλαια όπως σας είπαμε παραπάνω.

Δείτε περισσότερα tips στο παρακάτω βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments