Lifestyle

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει σαν γοργόνα στη θάλασσα [pics]

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει σαν γοργόνα στη θάλασσα [pics]
Μαρία Κορινθίου: Εντυπωσιακή κάθε φορά η γνωστή ηθοποιός η οποία ανέβασε μια φωτογραφία που θυμίζει γοργόνα.

Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μια ακόμα φωτογραφία της με μαγιό και με τις αναρτήσεις της φροντίζει να κρατάει ζωντανό και αμείωτο το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram.

Η ζουμερή και σέξι ηθοποιός, που τη νέα σεζόν θα συνεχίσει να παρουσιάζει θεατρικά τον μονόλογο «Τζόρνταν», απολαμβάνει το καλοκαίρι καθώς και εκείνο, όπως φαίνεται, την ίδια. Εξάλλου, η Μαρία Κορινθίου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram που κόβουν την ανάσα.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media λοιπόν, η καλλονή ηθοποιός μοιράστηκε μια αποκαλυπτική εικόνα με την οποία και ανεβάζει κατακόρυφα το θερμόμετρο του Διαδικτύου στα ύψη. «Γοργονέ κατάσταση… και μετά ήρθε το κύμα και με πήρε» σημείωσε, δε, με χιούμορ η ηθοποιός! Πάντως, η καταξιωμένη ηθοποιός, λόγω της εκπληκτικής της εμφάνισης, έχει συνδεθεί και με διάφορους ερωτικούς ρόλους.

Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2008. Τότε πρωταγωνίστησε στο ερωτικό θρίλερ «Deep Εnd» μαζί με τον Αλέκο Συσσοβίτη, τη Ναταλία Λιονάκη και τον Κώστα Σόμμερ. Στην ταινία εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ινούς, ερμήνευσε και το κομμάτι των τίτλων Ready for Love. Την ίδια χρόνια ακολούθησε η κωμωδία «Λουφά και απαλλαγή I4» και πάλι με πρωταγωνιστικό ρόλο. Το 2010, συμμετείχε στην ταινία ντοκιμαντέρ «Το σινεμά γυμνό». Το 2011, υποδύθηκε την Έλενα στην κωμωδία «Μια φορά και ένα… μωρό», ενώ το 2013 έλαβε μέρος στην αμερικανική παραγωγή «Santorini Blue».

Και παρότι λατρεύει το καλοκαίρι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει, γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου του 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη περιοχή του Παλαιού Ψυχικού. Έχει καταγωγή από την Τήνο και τη Μικρά Ασία, καθώς και ρίζες από τη Βενετία. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου σπούδασε αρχικά TV Broadcasting στο «College of Communication» στη Μασαχουσέτη αλλά έπειτα υποκριτική και φωνητική στο «The Acting Studio» της Νέας Υόρκης. Όσο ήταν στην Αμερική, έπαιξε σε μια διαφήμιση για μια εταιρεία αυτοκινήτων. Το 2004, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή «Breakfast στα FM», με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments