Lifestyle

Ελευθερία Ελευθερίου μαγιό: Αναστατώνει τους θαυμαστές της με αυτές τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Ελευθερία Ελευθερίου μαγιό: Αναστατώνει τους θαυμαστές της με αυτές τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Ελευθερία Ελευθερίου μαγιό: Η Κύπρια τραγουδίστρια δημοσίευσε μερικές ακόμη εντυπωσιακές φωτογραφίες της όπου πόζαρε topless.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι σίγουρα μία από τις πιο «καυτές» παρουσίες στα social media και φροντίζει συχνά να το επιβεβαιώνει δημοσιεύοντας φωτογραφίες σε hot πόζες.

Η Κύπρια τραγουδίστρια έγινε γνωστή από το ελληνικό μουσικό σόου «The X-Factor» όπου αποχώρησε στο πέμπτο live ενώ το 2012 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac», καταλαμβάνοντας την 17η θέση. Η καλλιτέχνις μάλιστα, φροντίζει να αξιοποιεί τα social media της και λίγο παραπάνω το επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram προκειμένου να προωθεί τη δουλειά της αλλά και να ανεβάζει σέξι φωτογραφίες που εξάπτουν τη φαντασία.

Αυτή τη φορά, η όμορφη τραγουδίστρια αναστάτωσε το διαδικτυακό της κοινό ποστάροντας δύο topless φωτογραφίες από τις διακοπές της αλλά και πολλές ακόμα με το αποκαλυπτικό της μπικίνι. Και όπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες της συγκέντρωσαν πολλά likes όντας από τις πιο πετυχημένες αναρτήσεις της. Topless λοιπόν, φωτογραφήθηκε μπροστά στον φωτογραφικό φακό η Ελευθερία Ελευθερίου, καταφέρνοντας να ανεβάσει και άλλο τη θερμοκρασία στα ύψη. Να αναφέρουμε πως η νεαρή τραγουδίστρια «ανέβασε» τις εν λόγω πόζες το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Αυγούστου και, όπως ήταν φυσικό, τα likes έπεσαν… βροχή.

Να αναφέρουμε πως η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι της Κύπρου και μεγάλωσε στο Φρέναρο της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για έναν χρόνο μαθήματα φωνητικής. Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ της νότιας Αγγλίας στη Μουσική και στη Μουσική Εκτέλεση (Music and Performance), εργάστηκε για ένα χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια.

Το 2009 συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του ελληνικού τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού «The Χ-Factor», όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι το πέμπτο live. Συγκεκριμένα, τα τραγούδια που ερμήνευσε στην πορεία της εκεί ήταν τα εξής: «Δεν μιλώ για μια νύχτα εγώ» (live 1), «Κόψε και μοίρασε στα δύο» (live 2), «Κάθε φορά που με κοιτάζεις» (live 3), «Girls just wanna have fun» και «Στην Ντισκοτέκ» (live 4) και «No One» (live 5). Έπειτα από την αποχώρηση της, δέχτηκε πρόταση από τον τραγουδιστή και παρουσιαστή του διαγωνισμού Σάκη Ρουβά για συνεργασία ενώ ακολούθησαν live εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Βέρτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments