Αθλητισμός

Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Τον στέλνουν στους Ντάλας Μάβερικς

Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Τον στέλνουν στους Ντάλας Μάβερικς
Αλεξέι Ποκουσέφσκι: Δημοσίευμα ιστοσελίδας θέλει τον παίκτη του Ολυμπιακού να παίρνει στο draft του ΝΒΑ τη 18η θέση.

Για κάποιους η διαδικασία των draft του ΝΒΑ φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει, αφού οι εικασίες για τις επιλογές παικτών και ομάδων δίνουν και παίρνουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι και αυτή της ιστοσελίδας uproxx.com, η οποία θα μπορούσε κανείς να πει ότι δημιουργεί της δική της σχετική διαδικασία. Το δικό της Mock Draft και ως λαβράκι για τη νέα σεζόν βλέπει τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Συγκεκριμένα,το uproxx.com θεωρεί ότι ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι θα πάρει την 18η θέση στις επιλογές και θα βρεθεί δίπλα σε Λούκα Ντόντσιτς και Κρίσταπς Πορζίνγκις στους Ντάλας Μάβερικς. Το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ποκουσέφσκι είναι ο πιο ενδιαφέρον παίκτης από όλο το ντραφτ του ΝΒΑ. Ελάχιστοι έχουν τα χαρακτηριστικά του στην φετινή επιλογή. Από την άλλη, δεν έχει αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο σε κάποια διοργάνωση και θα χρειαστεί… χολή για να μπορέσει κάποια ομάδα να διαλέξει τον συγκεκριμένο παίκτη σε αυτήν την λοταρία».

Βέβαια για την ώρα ο Σέρβος φόργουορντ συνεχίζει της προπονήσεις του με τον Ολυμπιακό. Το αν τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν ή όχι θα φανεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται, πως χθες, Παρασκευή 21 Αυγούστου, το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις λίστες με τα ονόματα των παικτών που θα συμμετάσχουν στο draft του 2020 και ανάμεσα σε αυτές είναι φυσικά ο Αλεξέι Ποκουσέφκι, καθώς επίσης και οι Γιώργος Καλαϊτζάκης του Παναθηναϊκού και Νίκος Ρογκαβόπουλος της ΑΕΚ.

Η διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου αλλά θα γίνει διαδικτυακά λόγω κορωνοϊού. Οι παίκτες έχουν δικαίωμα να αποσύρουν τη συμμετοχή τους και να πάρουν μέρος την επόμενη σεζόν, ενημερώνοντας δέκα μέρες πριν τη διαδικασία. Από τους Ευρωπαίους ξεχωρίζει και ο Ντένι Αβντίγια της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τι γράφουν τα Μέσα στις ΗΠΑ για τον Ποκουσέφσκι:

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τις δυνατότητες του Σέρβου οι Αμερικανοί. «Ο τρόπος που μοιράζει ασίστ είναι αξιομνημόνευτος. Σε αυτά που αξίζει να σταθεί κανείς στον «Πόκου» είναι στα ριμπάουντ, τις ασίστ, αμυντική ικανότητα που έχει λόγου του μεγέθους αλλά και του τάιμινγκ» τονίζουν και σημειώνουν: «Έχει ικανότητα στο σουτ, βγαίνει από τα σκριν, με πουλ απ, με στεπ μπακ. Δεν υπάρχει ερώτημα για το αν θα παίξει στο «5» στο ΝΒΑ, αλλά αν ήταν ικανός να το κάνει, με τέτοιο σουτ στα τρίποντα θα έσπαγε άμυνες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments