Video

The Batman: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερ Πάτινσον

The Batman: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερ Πάτινσον
The Batman: Η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο 2021 - Τα γυρίσματα της ταινίας διακόπηκαν τον Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας.

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας του «Μπάτμαν» (Batman), αποκαλύπτοντας  για πρώτη φορά ολοκληρωτικά τον νέο πρωταγωνιστή της ταινίας, ο λόγος για τον Ρόμπερτ Πάτινσον που τον απολαύσαμε σε «Harry Potter» και «Twilight». Σύμφωνα με τον Ματ Ριβς, στο ολοήμερο DC FanDome event όπου και παρουσίασε το τρέιλερ το βράδυ του Σαββάτου, ενώ τα γυρίσματα της ταινίας διακόπηκαν τον Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού, θα ξαναρχίσουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η ιστορία λαμβάνει χώρα την περίοδο που ο Μπρους Γουέιν/ Μπάτμαν εξακολουθεί να είναι απλώς ένας άγρυπνος μασκοφόρος και απέχει ακόμα από το είναι τέλειος. Ο Reeves τόνισε ότι ο Μπάτμαν στην ουσία δεν είναι ακόμη ο Μπατμαν, αλλά υπάρχουν άνθρωποι «που τον φοβούνται».

Τον Οκτώβριο 2021, αναμένεται να τη δούμε στις κινηματογραφικές οθόνες

Ωστόσο, μόνο το 25% των γυρισμάτων πρόλαβε να γίνει πριν την καραντίνα, οπότε η Οκτώβριο 2021. Το νέο τρέιλερ παρουσιάζει μερικούς βασικούς χαρακτήρες, όπως ο Τζέιμς Γκόρντον με τον Τζέφρι Ράιτ και η Catwoman με την Ζόε Κράβιτς, ενώ η μουσική επένδυση του τρέιλερ είναι το τραγούδι «Something in the Way» των Nirvana.

Λίγα λόγια για το Batman

Το Batman είναι μια επερχόμενη αμερικανική ταινία υπερήρωων. Η ταινία παράγεται από την DC Films και διανέμεται από την Warner Bros. Η ταινία σκηνοθετείται από τον Matt Reeves, ο οποίος έγραψε το σενάριο με τον Peter Craig. Αφού πρωταγωνίστησε ως Batman στο Batman v Superman: Dawn of Justice (2016), ο Ben Affleck άρχισε να αναπτύσσει μια ταινία Batman DC Extended Universe (DCEU) με τον Geoff Johns και ήταν προσκολλημένος σε σκηνοθεσία, συγγραφή, παραγωγή. Τον Ιανουάριο του 2017, ο Affleck παραιτήθηκε από τη σκηνοθεσία και το γράψιμο.

 Ο Reeves ανέλαβε καθήκοντα σκηνοθέτη και σεναρίων τον επόμενο μήνα και ξαναέγραψε την ιστορία για να επικεντρωθεί σε έναν νεότερο Batman. Ο Affleck παραιτήθηκε από κάθε συμμετοχή τον Ιανουάριο του 2019 και ο Pattinson ρίχτηκε τον επόμενο Μάιο. Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2020, αλλά αναστάλθηκαν τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας COVID-19 . Η παραγωγή αναμένεται να συνεχιστεί στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το Batman έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την 1η Οκτωβρίου 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments