Ειδήσεις

Η καλύτερη εφαρμογή για να ξαναβρείς εκείνο το site που είχες μπει και δεν θυμάσαι

Η καλύτερη εφαρμογή για να ξαναβρείς εκείνο το site που είχες μπει και δεν θυμάσαι
History Trends Unlimited: Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ξαναβρείς το site που έψαχνες.

Οι επαγγελματίες του ίντερνετ, αυτοί δηλαδή που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο καθημερινά για τη δουλειά τους ξέρουν πόσο πολύ χρειάζονται μία «βάση» που να τους διευκολύνει στο να ανατρέχουν στο ιστορικό αναζήτητσής τους. Υπάρχει βέβαια το εργαλείο για να επισκέπτεσαι τις πρόσφατες αναζητήσεις σου, αλλά αυτό δεν πάει πολύ πίσω.

Μια εφαρμογή απαραίτητη για τους επαγγελματίες του διαδικτύου και όχι μόνο

Έτσι όταν κάποια στιγμή μπεις σε ένα σάιτ που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο μετά από κάποιους μήνες, το ιστορικό περιήγησης, δεν σου δίνει τη δυνατότητα να ξαναβρείς την ιστοσελίδα που στο ενδιάμεσο φυσικά έχει ξεχάσει πως λέγεται. Και τότε ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου και μνήμης που περιλαμβάνει ατελείωτο γκουγκλάρισμα για να καταφέρεις, αν καταφέρεις, να ξαναβρείς αυτό που έψαχνες.

Αλλά ακόμα και γι αυτούς που δεν χρησιμοποιούν το ίντερνετ σαν εργαλείο για τη δουλειά τους, η δυνατότητα να ξαναβρείς εύκολα κάτι που είχες δει και ποα δεν θυμάσαι σε ποιο σάιτ ήταν, είναι κάτι που σίγουρα ενδιαφέρει.

Η εφαρμογή που θα σου λύσει τα χέρια

Για όλους αυτούς που θέλουν να ξαναβρίσκουν εύκολα και γρήγορα ένα χρήσιμο σάιτ για τη δουλειά τους, ή ένα αστείο βιντεάκι για τους φίλους τους υπάρχει τρόπος.

Κατεβάζεις το History Trends Unlimited και ξενοιάζεις. Μια από τις βασικότερες εφαρμογές του ίντερνετ, είναι εντελώς δωρεάν και λειτουργεί ως προέκταση για τον Chrome.

Τι κάνει; Αρχειοθετεί όλο το ιστορικό σου, όχι απλώς τους τελευταίους τρεις μήνες, το οποίο σου επιτρέπει κατόπιν να ψάξεις με λέξεις-κλειδιά ή χρονολογικά.

Ακόμα και σχεδιαγράμματα φτιάχνει για τον τρόπο που προηγείσαι στο ίντερνετ, τις αγαπημένες σου ιστοσελίδες κ.λπ. Και το καλύτερο; Ό,τι καταχωρίζεται εντός του, δεν χάνεται ποτέ.

Αν δεν χρησιμοποιείς τον browser της Google, η δεύτερη καλύτερη εφαρμογή, με παραπλήσια λειτουργία και συμβατή με Chrome, Firefox, Safari, Opera και Edge, είναι το History Search. Το οποίο έχει και δωρεάν έκδοση, πιο περιορισμένης λειτουργίας ωστόσο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments