Ελλάδα

Η «παρουσιάστρια» της Θεσσαλονίκης τα «χώνει» στους λοιμωξιολόγους

Η «παρουσιάστρια» της Θεσσαλονίκης τα «χώνει» στους λοιμωξιολόγους
Η Ιωάννα Κουσκούση πέτυχε στο δρόμο δημοσιογράφους και άρχισε ξανά να «κελαηδάει».

H γνωστή σε όλους Ιωάννα Κουσκούση, που το όνομά της ακούστηκε τόσο για το μπoυγέλο στoν υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, όσο και για τις άδικες επιθέσεις της σε εργαζόμενους που προσπαθούν να κάνουν την δουλειά τους σε καταστήματα, επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες, εμφανίστηκε και πάλι στην ελληνική τηλεόραση.

Η αυτοαποκαλούμενη “παρουσιάστρια” της Θεσσαλονίκης πέτυχε στους δρόμους της Χαλκιδικής δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ την ώρα που έκαναν ρεπορτάζ και βρήκε αφορμή να πει τα δικά της στον αέρα της εκπομπής: «Γιατί δεν βγάζετε τους 500 γιατρούς και επιστήμονες, που βγαίνουν στο εξωτερικό, και βγάζετε τον κάθε κύριο Σύψα και τον οποιονδήποτε, που είναι πληρωμένοι;» άρχισε να φωνάζει με τους παρουσιαστές να κόβουν άρον άρον τη ζωντανή σύνδεση.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο από το συμβάν:

Το περιστατικό με τον Νίκο Χαρδαλιά:

Η 44χρονη τον περασμένο Ιούνιο, πλησίασε το Νίκο Χαρδαλιά στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Δημητρίου Γούναρη στη Θεσσαλονίκη και ενώ αρχικά έδειχνε να θέλει απλά να συνομιλήσει με τον υφυπουργό, εν τέλει τον εξύβρισε και του πέταξε ένα ποτήρι νερό. Το κατηγορητήριο σε βάρος της, έπειτα και από τη μήνυση που κατέθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνει πως η γυναίκα άρχισε να τον βρίζει λέγοντας «νεκροθάφτη μας κατέστρεψες, θα δεις ρε τι θα πάθεις» και «δεν θα γλιτώσεις», κινούμενη απειλητικά προς το μέρος του.

Όπως αναγράφεται επίσης στη δικογραφία, όταν πραγματοποιήθηκε το παραπάνω περιστατικό, η 44χρονη συνοδευόταν από τον ανήλικο γιο της ο οποίος τέθηκε σε προστατευτική φύλαξη από γυναίκα αστυνόμο της Ασφάλειας. Στη συνέχεια έπειτα από υπόδειξη της μητέρας του, μεταφέρθηκε στο σπίτι των πεθερικών της και παρελήφθη από τον από το παππού και τη γιαγιά του.

Υπενθυμίζεται ότι η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, μετά και τη μήνυση. Η δίκη της 44χρονης αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο ενώ πήρε εξιτήριο από το ψυχιατρικό νοσοκομείο (ΨΝΘ) έπειτα από ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον της για «λόγω και έργω εξύβριση» και για «απειλή». Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους δεν αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ψυχική πάθηση και ως εκ τούτου για την περίπτωση της δεν προβλέπεται εγκλεισμός» σημείωσε στο GRTimes η δικηγόρος, Ανθούλα Ανάσογλου, συνήγορος υπεράσπισης της 44χρονης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments