Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [24/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [24/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [24/08/20]. 

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [24/08/20].

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να συζητήσετε με κάποιον φίλο ή τον/την σύντροφό σας. Ενδεχομένως να αφορά κάποιο δύσκολο θέμα. Καθώς θα πρόκειται για μια πολύ λεπτή συζήτηση, θα μάθετε πολλά τόσο από τις δικές σας αντιδράσεις αλλά και από τις δικές του/τη.

Ταύρος 

Έχετε την ευκαιρία να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους σε ό,τι αφορά την σχέση σας. Αλλά μην το κάνετε, αν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε κι εσείς μερικές αλήθειες για τον εαυτό σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια.

Δίδυμοι

Κάποιες φορές αποφεύγετε τις ειλικρινείς συζητήσεις, καθώς φέρνουν πάντα ενοχλητικές διαπιστώσεις και αλήθειες. Σήμερα θα πρέπει να κάνετε μια τέτοια συζήτηση. Δεν θα είναι τόσο άσχημα τα πράγματα και ο/η σύντροφός σας θα χαρεί να μιλήσει για κάτι, που επίσης επιθυμεί να επιλυθεί.

Καρκίνος

Θα προτιμούσατε να αγνοήσετε την ενέργεια της σημερινής μέρας: Σας αναγκάζει να κοιτάξετε προσεκτικά ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σας, που ίσως δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Το ταίρι σας είναι αποφασισμένο να τα επισημάνει. Προσπαθήστε να δείτε κατάματα την πραγματικότητα και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές.

Λέων 

Αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε πλέον να παραμένετε σιωπηλοί για ένα συγκεκριμένο θέμα. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο τα πραγματικά σας συναισθήματα. Πείτε την αλήθεια, όποια και αν είναι. Θα αισθανθείτε απίστευτη ανακούφιση και θα μπορέσετε επιτέλους να προχωρήσετε.

Παρθένος

Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα θα μεταμορφώσουν τις σχέσεις σας. Έχετε επιλογές, που μπορούν να οδηγήσουν σε επιτυχημένα αποτελέσματα. Αυτό που πρέπει να εξετάσετε, είναι τα πραγματικά σας κίνητρα.

Ζυγός 

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει ένα κρίσιμο και ενδιαφέρον σημείο καμπής στη ζωή σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κοσμική ενέργεια για να δώσετε στον εαυτό σας μια δεύτερη ευκαιρία. Εάν αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές, αυτή είναι η ευκαιρία σας.

Σκορπιός

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των λέξεων για να κάνετε τη διαφορά στην ερωτική σας ζωή. Εάν πρέπει να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές, η ενέργεια της μέρας θα βοηθήσει. Είναι σημαντικό να καταφέρετε να βρείτε κοινό έδαφος με το ταίρι σας.

Τοξότης 

Σήμερα θα πρέπει επιτέλους να βγείτε από το καβούκι σας και να κάνετε κάτι εποικοδομητικό. Αν συνεχίσετε να κρύβετε όσα θέλετε να πείτε κάτω από το χαλί, δεν θα καταφέρετε τίποτα. Βρείτε το θάρρος να πείτε την άποψή σας. Μην προσπαθήσετε να εκβιάσετε τον/την σύντροφό σας με αισθήματα ενοχής. Και οι δύο πρέπει να είστε ειλικρινείς.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να καταλάβετε τους λόγους που συμβαίνουν κάποια περίεργα πράγματα τον τελευταίο καιρό. Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες για να επιλύσετε τα ζητήματα που έχουν προκύψει. Εσείς και το ταίρι σας θα μπορέσετε να φτάσετε σε μια υπέροχη συμφωνία, αρκεί να είστε έτοιμοι να δώσετε ο ένας στον άλλο αντί να πάρετε.

Υδροχόος

Το πλανητικό σκηνικό σας δίνει την δυνατότητα να ψυχαναλύσετε τη σχέση σας και να βρείτε τι πάει στραβά. Εξερευνήστε τι κρύβει στην καρδιά και στο μυαλό του το ταίρι σας ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε τις ενέργειές του. Θα βγείτε και οι δύο κερδισμένοι από αυτή την διαδικασία.

Ιχθύες

Μερικές φορές αποφεύγετε το είδος της συζήτησης που ίσως χρειαστεί να κάνετε σήμερα. Ανεξάρτητα από το πόσο καλά πάνε τα πράγματα στην σχέση σας, θα πρέπει να αναφερθείτε στο επίμαχο θέμα. Ήρθε ο καιρός να το βγάλετε από μέσα σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments