Ελλάδα

Νεκρός φωτιά Πέραμα: Καμένο εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου

Νεκρός φωτιά Πέραμα: Καμένο εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου
Νεκρός φωτιά Πέραμα: Καμένο βρέθηκε το αυτοκίνητου του 80χρονου ενισχύοντας τις υποψίες των αστυνομικών ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία του 80χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του στο Πέραμα και αρχικά οι αστυνομικοί θεωρούσαν πως πρόκειται για θάνατο που οφειλόταν στην πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στη μονοκατοικία όπου και διέμενε.

Νωρίτερα σήμερα, το αυτοκίνητο του άτυχου άντρα βρέθηκε καμένο στην περιοχή του Σχιστού. Με βάση αυτήν την εξέλιξη ενισχύεται το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές, ότι δηλαδή το κίνητρο της εγκληματικής ενέργειας είναι η ληστεία, σύμφωνα με το cnn.gr.

Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις ενέργειες των δραστών

Όλα δείχνουν ότι οι δράστες, φεύγοντας από το σπίτι αφού δεν βρήκαν κάτι πολύτιμο να αρπάξουν πήραν τα κλειδιά και το αυτοκίνητο του θύματος. Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν οι δράστες της δολοφονίας να είναι σεσημασμένοι και για αυτό να έκαψαν το αυτοκίνητο –για να εξαφανίσουν δηλαδή τα ίχνη τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα τη Δευτέρα 24 Αυγούστου για φωτιά σε μονοκατοικία επί της οδού Κολοκοτρώνη, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες. Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα. Όπως διαπίστωσαν η φωτιά είχε εκδηλωθεί και περιοριστεί σε ένα δωμάτιο όπου και εντοπίστηκε ο άτυχος άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα ηλικίας 81 ετών. Δείτε την ανάρτηση της Πυροσβεστικής στο Twitter για το θλιβερό συμβάν στο Πέραμα.

Ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος και αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα της πυρκαγιάς στο σπίτι του και οφείλονταν στις αναθυμιάσεις

Σύμφωνα όμως με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τη σωρό του άτυχου άνδρα,  ο 80χρονος έφερε τραύμα από αιχμηρό όργανο στην τραχηλική χώρα, ενώ τα πράγματα στο σπίτι του ήταν ανακατωμένα. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Από τη στιγμή που η υπόθεση πήρε αυτήν την τροπή οι αστυνομικές αρχές άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Το σενάριο της ληστείας ήταν από τα πρώτα που σκέφτηκαν οι αστυνομικοί και με τα νέα ευρήματα, η έρευνα στρέφεται περισσότερο σε αυτήν την κατεύθυνση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments