Αθλητισμός

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Το αινιγματικό μήνυμά του στο Instagram

Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: Το αινιγματικό μήνυμά του στο Instagram
Βιεϊρίνια ΠΑΟΚ: O Πορτογάλος άσος ανέβασε ένα μήνυμα στην πλατφόρμα του Instagram που προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συνεχίζει τις διακοπές του και περιμένει να δει τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ. Εν τω μεταξύ, ο αγαπημένος της «ασπρόμαυρης» εξέδρας έγραψε ένα ιδιαίτερο και γεμάτο νόημα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στην πλατφόρμα του Instagram.

Ο Πορτογάλος άσος περνάει στιγμές χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τις διακοπές του και ενώ το ποδοσφαιρικό του μέλλον δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει. Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής, που έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ ζητώντας να μιλήσει με τον Ιβάν Σαββίδη, έγραψε χαρακτηριστικά «Μερικές φορές είναι καλύτερο να κρατάς την ψυχραιμία σου, να παραμένεις σιωπηλός και να χαμογελάς». Το μήνυμα το συνόδεψε με μία μαύρη καρδιά.

Δείτε την ανάρτηση

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν το συγκεκριμένο μήνυμα έχει κάποια σχέση με την υπόθεση ανανέωσής του στον «Δικέφαλο» και ενώ μέχρι τώρα δεν έχει πάρει καμία θέση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Τι γίνεται με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ;

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πολυπόθητη πρόκριση επί της Μπεσίκτας και ήδη οι σκέψεις με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας έχουν ξεκινήσει, με τον Όλαφ Ρέμπε να έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές. Φαίνεται πως ο νέος τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο το ρόστερ των «ασπρόμαυρων» και αυτό που περίμενε μονάχα, ήταν η πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν, πήρε αυτό που ήθελε και χρειαζόταν. Γι’ αυτό πλέον ανοίγει ο δρόμος για την ενίσχυση του ρόστερ, με τις πρώτες θέσεις να έχουν «κλειδώσει».

Οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζονται για μεταγραφική αντεπίθεση, μετά και την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά και την εξασφαλισμένη παρουσία στους ομίλους του Europa League. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, οι δύο πρώτες θέσεις που «κλείδωσαν» και στις οποίες ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στο «ψάξιμο» είναι αυτή του εξτρέμ, αλλά και του τερματοφύλακα.

Σχετικά με τη θέση του τερματοφύλακα, ο ΠΑΟΚ μιλάει με δύο γκολκίπερ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έναν έμπειρο και έναν ταλαντούχο νεαρό που μπορεί να παίξει βασικός. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ κοίταζε και την περίπτωση του τερματοφύλακα της Κ23 της Λίβερπουλ, Καμίλ Γκραμπάρα. Αμφότεροι έχουν απαντήσει θετικά, με τους «ασπρόμαυρους» να αποφασίζουν τα επόμενα 24ωρα για ποιον θα προχωρήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments