Αθλητισμός

Γκιγιέρμε Αλ Σαντ: Στην Ντόχα ο Βραζιλιάνος – «Κλείνει» η μεταγραφή

Γκιγιέρμε Αλ Σαντ: Στην Ντόχα ο Βραζιλιάνος – «Κλείνει» η μεταγραφή
Γκιγιέρμε Αλ Σαντ: Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Κατάρ για να «κλείσει» η μεταγραφή του στην ομάδα που προπονεί ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Τσάβι.

Μετά τον Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δώσει με ένα σημαντικό ποσό και τον Γκιγιέρμε, αυτή τη φορά στην Αλ Σαντ του Κατάρ. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα από την Ντόχα, ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην ασιατική χώρα και η μεταγραφή βρίσκεται στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί.

Δείτε την ανάρτηση της Αλ Σαντ στο Twitter

«O Βραζιλιάνος μέσος Γκιγιέρμε Τόρες είναι στην Ντόχα, μετά από τη συμφωνία του με την Αλ Σαντ. Είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει μετά που οι δύο πλευρές φτάσουν σε συμφωνία», λέει η ανακοίνωση της ομάδας από το Κατάρ.

Σύμφωνα με το sdna.gr, o Ολυμπιακός θα καρπωθεί περί τα 4 εκατομμύρια ευρώ από τη μετακίνηση του παίκτη. Να τονίσουμε ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μέσου λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Με τον Ολυμπιακό ο Γκιγιέρμε έχει αγωνιστεί 79 συνολικά φορές, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει 11 γκολ και έχει δώσει 4 ασίστ. Ο Βραζιλιάνος είχε έρθει στον Ολυμπιακό από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια το 2018, ενώ τότε είχε κοστίσει 3 εκατομμύρια ευρώ.

Στα δύο του χρόνια στην Ελλάδα, ο Γκιγιέρμε πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, ενώ μαζί με τον Ολυμπιακό είχε σπουδαίες επιτυχίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με αποκορύφωμα τις προκρίσεις σε βάρος της Μίλαν (τη σεζόν 2018-2019) και της Άρσεναλ (τη φετινή σεζόν, 2019-2020). Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νούμερο 1 στόχος του Ολυμπιακού για την αντικατάστασή του στην ομάδα είναι ο Πέπε Ροντρίγκες της Βιτόρια Γκιμαράες.

Να σημειώσουμε ότι αν τελικά ο Γκιγιέρμε, όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξει στην Αλ Σαντ, αυτό σημαίνει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει ένα ακόμα γρίφο να λύσει για την ενδεκάδα του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ την Κυριακή στις 30 Αυγούστου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments