Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: «Τα βρήκε με τη Μάντσεστερ Σίτι»

Λιονέλ Μέσι: «Τα βρήκε με τη Μάντσεστερ Σίτι»
Λιονέλ Μέσι: Τα αργεντίνικα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος συνεχίζει να ασχολείται με την υπόθεση του Λιονέλ Μέσι και σε ποια ομάδα θα καταλήξει. Μάλιστα, αργεντίνικα ΜΜΕ προεξοφλούν ήδη ότι ο μύθος της Μπαρτσελόνα τα έχει βρει σε όλα με τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Σύμφωνα με Αργεντινή δημοσιογράφο, η οποία βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του παίκτη, ο Λίο τα έχει βρει με την αγγλική ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος Βερόνικα Μπρουνάτι είναι σύζυγος ενός παλιού στενού φίλου του Λιονέλ Μέσι, του «Τόπο» Λόπεθ (επίσης δημοσιογράφου), ο οποίος έφυγε από την ζωή σε τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Η πρόσβαση της στο περιβάλλον Μέσι είναι δεδομένη και το τελευταίο διάστημα, οι πληροφορίες της φαίνεται να είναι αξιόπιστες.

Δείτε την ανάρτησή της

Άλλωστε, «φωτιά» στο όλο σκηνικό έχει βάλει και δημοσίευμα της ισπανικής Marca που αναφέρει ότι ο Μέσι δεν θέλει να συναντήσει τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, αν και θα είναι κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας της Βαρκελώνης την ερχόμενη Κυριακή. Η Marca αναφέρει: «ο Αργεντινός δεν επιθυμεί να συζητήσει με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα επειδή του έχει εκφράσει ξεκάθαρα την πρόθεσή του να αφήσει τον σύλλογο».

Ο Μέσι θέλει να είναι εντάξει με τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς της ομάδας και για αυτό δεν πρόκειται να απουσιάσει από το πρώτο ραντεβού των «μπλαουγκράνα» όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις εν όψει της νέας σεζόν, καθώς και τεστ κορωνοϊού σε όλους τους παίκτες.

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θα παραιτηθεί αν ο Αργεντινός σταρ δηλώσει τελικά ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Σύμφωνα με τον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό TV3 «εάν ο Μέσι ανακοινώσει δημόσια την πρόθεσή του να μείνει στην Μπαρτσελόνα, τότε ο πρόεδρος Μπαρτομέου είναι έτοιμος να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω και να παραιτηθεί από τον προεδρικό θώκο».

Να θυμίσουμε ότι ο Μέσι έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ο παίκτης έστειλε φαξ στην ομάδα με την οποία την ενημέρωσε επίσημα ότι θέλει να αποχωρήσει και αφού είχε κάνει ραντεβού με τον νέο προπονητή και παλιό παίκτη της Μπάρτσα, Ρόναλντ Κούμαν. Από την πρώτη στιγμή η ομάδα που φέρεται φαβορί για να τον αποκτήσει είναι η Σίτι (την ίδια άποψη έχουν και οι στοιχηματικές εταιρίες), ενώ δεύτερη επιλογή φαίνεται να είναι η Ίντερ. Ο χρόνος θα δείξει αν επιβεβαιωθούν τα ΜΜΕ της Αργεντινής που μιλούν ήδη για συμφωνία με την αγγλική ομάδα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments