Αθλητισμός

ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Επικοινώνησαν Μελισσανίδης και Αλαφούζος για το ΟΑΚΑ

ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Επικοινώνησαν Μελισσανίδης και Αλαφούζος για το ΟΑΚΑ
ΑΕΚ Παναθηναϊκός: Ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ είναι σε κακή κατάσταση λίγες ώρες πριν τον τελικό Κυπέλλου.

Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος επικοινώνησαν για να λύσουν το θέμα με τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ.

Όπως αναφέρεται, ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ είναι σε κακή κατάσταση λίγες ώρες πριν τον τελικό Κυπέλλου, ενώ το πρόβλημα αυτό «πονοκεφαλιάζει» τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Παναθηναϊκό που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη έδρα.

Σύμφωνα με τη Live Sport, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος, που έχουν πολύ καλές σχέσεις, επικοινώνησαν να αναλάβουν οι δύο ΠΑΕ το κόστος για την επιδιόρθωση και συντήρηση του χλοοτάπητα. Έτσι, το ποσό που θα χρειαστεί να καλύψουν, θα συμψηφιστεί με το ενοίκιο που καταβάλλουν για τη χρήση του ΟΑΚΑ. Οι διαδικασίες θα κινηθούν από Δευτέρα, με στόχο να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό το ΟΑΚΑ προς χρήση σε αμφότερους.

Η ανακοίνωση από τη Διοίκηση του ΟΑΚΑ

Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης», αναφερόμενη σε δημοσιεύματα σχετικά με την κατάσταση του χλοοτάπητα του κεντρικού Σταδίου και για την πλήρη και ορθή ενημέρωση, επεσήμανε τα παρακάτω: «Βάσει των σχετικών συμβάσεων παραχώρησης χρήσης του Σταδίου στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, η ευθύνη συντήρησης του αγωνιστικού χώρου (χλοοτάπητα), σε όλη την διάρκεια των συμβάσεων έχει αναληφθεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τις ανωτέρω ΠΑΕ. Οι ΠΑΕ ανέθεσαν την συντήρηση σε ιδιωτική εταιρεία, με υποχρέωση τους την κοινοποίηση στο ΟΑΚΑ, Σπύρος Λούης, επίσημου αντιγράφου της μεταξύ τους σύμβασης».

Επίσης, «από την πρώτη στιγμή που οι υπηρεσίες του Οργανισμού διαπίστωσαν πρόβλημα στον χλοοτάπητα, η Γενική Διεύθυνση επικοινώνησε με την εταιρεία συντήρησης και ενημέρωσε εγγράφως τις Διοικήσεις των δύο ΠΑΕ, υπενθυμίζοντας τις υποχρεώσεις τους. Όπως ενημερωθήκαμε από την εταιρεία, υπήρξε σοβαρή μυκητολογική προσβολή και παρουσία μεγάλου πληθυσμού εντόμων, ως συνήθως συμβαίνει αυτή την περίοδο λόγω συνθηκών υψηλής υγρασίας και θερμοκρασίας. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος η εταιρεία ενημέρωσε ότι θα  πραγματοποιήσει ψεκασμούς, αερισμό του χλοοτάπητα, ολική επισπορά και αντικατάσταση των περιοχών των τερμάτων με μόσχευμα».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι για την προστασία του «χλοοτάπητα και για την αποφυγή περεταίρω καταπόνησής του, το ΟΑΚΑ δεν ανταποκρίθηκε σε αίτημα της ΕΠΟ σχετικά με την δήλωση ουδέτερων εδρών για την διεξαγωγή αγώνων Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων UEFA 2020 – 2021. Ενημερώνουμε λοιπόν, ότι ουδεμία βλάβη υφίσταται στα υποστηρικτικά συστήματα του Σταδίου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments