Lifestyle

Κέιτ Γουίνσλετ: Είμαι περήφανη που δείχνω γυμνό το σώμα μου στην ηλικία μου

Κέιτ Γουίνσλετ: Είμαι περήφανη που δείχνω γυμνό το σώμα μου στην ηλικία μου
Κέιτ Γουίνσλετ: Μετά από μήνες μακριά από τα κινηματογραφικά πλατό, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τη νέα αμφιλεγόμενη ταινία της.

Η νέα ταινία του Φράνσις Λι «Ammonite» με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μπλάνσετ η οποία συναντήθηκε κινηματογραφικά πρώτη φορά με τη συμπρωταγωνίστριά της, τη Ρόναν, στο δράμα εποχής του Βρετανού σκηνοθέτη, κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η υπόθεση έχει να κάνει με τον έρωτα της παλαιοντολόγου Μέρι Άνινγκ, η οποία ήταν υπαρκτό πρόσωπο και πρωτοπόρος στην εποχή της, με τη συνεσταλμένη παντρεμένη γυναίκας την οποία παίρνει υπό την προστασία της, με φόντο τη βικτωριανή Αγγλία του 1840. Και με αφορμή την επιστροφή στις κινηματογραφικές αίθουσες, μετά από μήνες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Γουίνσλετ μίλησε στο Hollywood Reporter.

Αναφερόμενη λοιπόν, στις ερωτικές σκηνές με τη Ρόναν, εξήγησε ότι «χορογράφησαν» τις σκηνές οι δύο τους. «Δεν είναι απλό, σαν να τρως σάντουιτς. Αλλά η Ρόναν κι εγώ αισθανθήκαμε ασφαλείς. Ο Φράνσις ήταν φυσικά, πολύ νευρικός, οπότε του είπα, άκου, άφησε μας να οργανώσουμε τις σκηνές εμείς». Και όπως υποστήριξε, όχι μόνο είναι υπερήφανη που έδειξε γυμνό το σώμα στην ηλικία της και ιδίως μετά τα τρία παιδιά που έχει κάνει, αλλά δήλωσε επίσης υπερήφανη που ένιωσε άνετα και οικεία κατά τη διάρκεια της ομοφυλοφιλικής σεξουαλικής σκηνής που περιλαμβάνεται στην ταινία.

Η 44χρονη Βρετανίδα ηθοποιός, μιλώντας για τις αισθησιακές ομοφυλοφιλικές σκηνές σεξ της ταινίας «Ammonite» με τη Ρόναν, εξήγησε πως «το πρόβλημα λύθηκε άμεσα. Θα αρχίσουμε έτσι από εδώ, έτσι θα προχωρήσουμε. Θα περάσουμε στα φιλιά, μετά στο στήθος, θα προχωρήσουμε πιο κάτω, μετά θα κάνεις αυτό, μετά θα πιαστείς εδώ… Θέλω να πω αποκρυπτογραφήσαμε τους ρυθμούς και την ένταση της σκηνής έτσι ώστε να πιαστούμε από κάτι που θα υποστήριζε την αφήγηση».

Όταν ο δημοσιογράφος του «The Hollywood Reporter» τη ρώτησε γιατί δεν πρότεινε να την ντουμπλάρουν στην επίμαχη σκηνή, η ηθοποιός του «Τιτανικού» γέλασε. «Είμαι σχεδόν 45 χρονών και η Ρόναν έχει σχεδόν τη μισή μου ηλικία. Είχα την ευκαιρία να δείξω ότι παραμένω όπως ήμουν μετά τα τρία παιδιά μου. Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν το θάρρος να το κάνουν αυτό», τονίζοντας ότι δεν έκανε κάτι υπερβολικό για να διατηρήσει το σώμα της στην κατάσταση που είναι. «Δεν έχασα βάρος κάτι που κάνω συχνά όταν πρόκειται να γυρίσω ταινίες», αποκάλυψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments