Lifestyle

Μπεν Άφλεκ σχέση: Η Άνα ντε Άρμας είναι η Κουβανή καλλονή που ερωτεύτηκε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός [pics]

Μπεν Άφλεκ σχέση: Η Άνα ντε Άρμας είναι η Κουβανή καλλονή που ερωτεύτηκε ο Χολιγουντιανός ηθοποιός [pics]
Μπεν Άφλεκ σχέση: Η Κουβανή καλλονή, από κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, έγινε κορίτσι του Χολιγουντιανού ηθοποιού ο οποίος χώρισε από τη σύζυγό του πριν από τρία χρόνια περίπου.

Η Άνα ντε Άρμας είναι το «καυτό» κορίτσι του Τζέιμς Μποντ που ερωτεύτηκε τρελά ο Μπεν Άφλεκ.

Τους τελευταίους μήνες, όπως φαίνεται και στην εικόνα, ο «Μπάτμαν» χαμογελά ξανά, ύστερα από μία δύσκολη περίοδο για εκείνον και ενώ είχε να δώσει τη δική του μάχη με τους προσωπικούς του δαίμονες και την εξάρτησή του από το αλκοόλ. Στη ζωή του μπήκε μια νέα γυναίκα η οποία «φώτισε» την καθημερινότητα του. Και όπως φαίνεται, η γνωριμία αυτή, έφερε και την αλλαγή που ήθελε και χρειαζόταν στη ζωή του.

Εκείνη που τον βοηθά είναι η νεαρή και σούπερ σέξι συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Deep Water», Άνα ντε Άρμας, με την οποία ήρθαν κοντά στα γυρίσματα και λίγο καιρό μετά έγιναν ζευγάρι. Έτσι, τους τελευταίους μήνες ζουν τον έρωτά τους, τον οποίο αποκάλυψε η ίδια η Ντε Άρμας με μια ανάρτησή της στο επίσημο και προσωπικό της  προφίλ στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες τους από γενέθλια.

Η Ανα ντε Άρμας μεγάλωσε στην εξωτική Κούβα, έχει ισπανική καταγωγή από τη μητέρα της και ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική στην Ισπανία, ενώ ήταν 18 ετών. Το 2019 ανακοινώθηκε ότι θα είναι το νέο Bond Girl, και αυτό είναι το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα της μέχρι σήμερα, αν και έχει κάνει πολλές ταινίες, αν και όπως όλα δείχνουν, η πανδημία του κορωνοϊού θα καθυστερήσει την προβολή της ταινίας που ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Απριλίου.

Από νεαρή εφηβική ηλικία, αποφάσισε να κυνηγήσει τα όνειρά της ως ηθοποιός, στην Ισπανία. Όμορφη και ταλαντούχα, δεν άργησε να βρει δουλειές και σιγά σιγά να «στρώσει» τον δρόμο για την ανάδειξή της. Εξάλλου, μέχρι να φτάσει στον Τζέιμς Μπόντ, η 32χρονη σήμερα Κουβανή ηθοποιός ήταν γνωστή για τον ρόλο της στο «Blade Runner 2049», όπου έπαιξε την Τζόι, στο πλευρό του Ράιαν Γκόσλινγκ.

Πέρα από το «Blade Runner» η ντε Αρμάς έχει παίξει στο «Hands of Stone» το 2016 με τον Ρόμπερντ ντε Νίρο, στο «War Dogs και στο «Knock Knock» του 2015 με τον Κιάνου Ριβς και τη Λορέντζα Ιτζο. Συνεργάστηκε ακόμα με την Έλεν Χαντ και τον Τζον Λεγκουιτζάμο στο «The Night Clerk». Και τώρα είναι και πάλι πάνω της, λόγω της νέας της σχέσης με τον Μπεν Άφλεκ, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένοι, σύμφωνα με πηγές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments