Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Δεύτερες σκέψεις για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ

Λεονάρντο Κούτρης: Δεύτερες σκέψεις για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ
Λεονάρντο Κούτρης: Ενώ η μετακίνησή του στη γερμανική ομάδα θεωρούνταν δεδομένη, ο Έλληνα μπακ δείχνει να μην είναι τόσο αποφασισμένος για να πάει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Εδώ και μέρες ακούγεται ότι ο δανεισμός του Λεονάρντο Κούτρη στη Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι σίγουρος. Τα νέα για τον Έλληνα μπακ σε σχέση με τον τραυματισμό του είναι ούτως ή άλλως καλύτερα και όλα έδειχναν πως ακόμα κι αν δεν είναι 100% έτοιμος από τώρα θα είναι τον Σεπτέμβριο. Σε αυτό το πλαίσιο και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δανεισμός του στη γερμανική ομάδα προχωράει κανονικά και σύντομα θα ακούγαμε για το ντιλ.

Ωστόσο αν και η μετακίνηση θεωρείται σχεδόν τελειωμένη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ΦΩΣ, τις τελευταίες ημέρες το σκηνικό έχει αλλάξει, με τον Έλληνα μπακ να αμφιταλαντεύεται και να μην είναι τόσο σίγουρος αν θέλει να πάει στο γερμανικό κλαμπ. Το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμη, με τον Κούτρη να είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή στη Φορτούνα, αλλά ακόμη δεν φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση.

Ο Κούτρης έπαιξε σε 9 ματς με τον Ολυμπιακό φέτος και έδωσε 4 ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και 2 φορές με τη Μαγιόρκα πριν υποστεί ρήξη χιαστού.

Εξάλλου φαίνεται πως και ο Πειραιάς θα επιθυμούσε κάτι τέτοιο μιας και έχει ήδη αποκτηθεί ο Χολέμπας, ενώ αναζητείται κι άλλος παίκτης στη συγκεκριμένη θέση. Στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Τις τελευταίες μέρες είχε φτάσει πρόταση στο μεγάλο Λιμάνι από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας κι όλα έδείχναν ότι ο Κούτρης θα παραχωρηθεί δανεικός, πιθανότατα με οψιόν αγοράς.

Σε άλλα νέα των ερυθρολεύκων την έξοδο πρόκειται να δει και ο Μπρούνο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται το ενδεχόμενο να πάει στον Άρη.

Η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Ωστόσο η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του Μπρούνο παραμένει ίδια. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει πειστεί ότι αξίζει να πάρει μια ακόμη ευκαιρία. Αυτή τη φορά ο παίκτης το έχει πάρει απόφαση και δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο να πάει σε κάποια ομάδα που θα του δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Αυτή θα μπορούσε να είναι ο Άρης καθώς ο παίκτης αρέσει πολύ στους «κιτρινόμαυρους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments