Lifestyle

«Big Brother»: Αυτή είναι η εντυπωσιακή ψυχολόγος που τρέλανε κόσμο

«Big Brother»: Αυτή είναι η εντυπωσιακή ψυχολόγος που τρέλανε κόσμο
«Big Brother»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την εντυπωσιακή ψυχολόγο που έκανε την εμφάνιση της στον νέο κύκλο του επιτυχημένου ριάλιτι.

Το «Big Brother» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες το βράδυ του Σαββάτου. Φυσικά στο επίκεντρο βρέθηκαν οι παίκτες που θα μπουν τους επόμενους μήνες στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού” και θα πρέπει να συμβιώσουν αρμονικά. Τα βλέμματα τράβηξε και η επανεμφάνηση του Ανδρέα Μικρούτσικου μετά από πολλά χρόνια και για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του. Ωστόσο μεγάλη κουβέντα έχει γίνει και για ένα άλλο μέλος της εκπομπής.

Στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου βρισκόταν μια ψυχολόγος που θα παρακολουθεί από κοντά τους παίκτες του ριάλιτι. Πρόκειται για την εντυπωσιακή ξανθιά που έκλεψε τις εντυπώσεις. Πρόκειται για την Δήμητρα Ζάφειρα η οποία στο παρελθόν έχει εργαστεί σε Κέντρο Πρόνοιας και Κοινωνικών Υπηρεσιών και ήταν εθελοντής στο τμήμα Ψυχιατρικής Εφήβων Νέων του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς», στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Τζανείου Π.Γ.Ν Πειραιώς, αλλά στο Κ.Α. Α.Ν.Α.Α (Κέντρο Αποκατάστασης-Αποθεραπείας αναπήρων Νοτιο-Ανατολικής Αττικής).

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εμφάνισή της

Η εκρηκτική παίκτρια κατεβαίνει συχνά και στις διαδηλώσεις των αγροτών

Από τους παίκτες που ξεχώρισαν είναι η νεαρή αγρότισσα, Ράνια Καραγιάννη. Είναι 28 ετών, κατάγεται από τη  και ζει με την οικογένειά της στο Κεφαλοχώρι, ένα χωριό 500 κατοίκων, όπου καλλιεργούν ροδάκινα και ακτινίδια. Η εκρηκτική αγρότισσα κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους.

Πιστεύει πολύ στον Θεό και στο χέρι της έχει τατουάζ με τη φράση «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ». Όπως λέει η ίδια, είναι μια γυναίκα δυναμική, έξω καρδιά και ο άνδρας των ονείρων τις θέλει να μοιάζει με τον πατέρα της.

Κάθε πότε θα προβάλλεται;

Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς  και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Να αναφέρουμε πως το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, ριάλιτι έρχεται ανανεωμένο και ανατρεπτικό, καθημερινά απο Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη από τις 23.00 – 01.00 και τις Παρασκευές στις 21.00, όπου ο Χάρης Βαρθακούρης θα παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments