Αθλητισμός

Αγκουστίν Αλμέντρα Ολυμπιακός: Φήμες για το σπουδαίο ταλέντο της Μπόκα στον Πειραιά

Αγκουστίν Αλμέντρα Ολυμπιακός: Φήμες για το σπουδαίο ταλέντο της Μπόκα στον Πειραιά
Αγκουστίν Αλμέντρα Ολυμπιακός: Δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ρώτησαν για τον 20χρονο μέσο της Μπόκα Τζούνιορς.

«Φωτιά» βάζει δημοσίευμα εφημερίδας που επικαλείται πηγές από μάνατζερ. Η Sportday μεταφέρει, με επιφυλάξεις όπως λέει, ότι ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον Αγκουστίν Αλμέντρα, ένα από τα καλύτερα και πιο ακριβά ταλέντα της Μπόκα Τζούνιορς.

Η αθλητική εφημερίδα συγκεκριμένα γράφει: «Μια… τρελή φήμη κυκλοφόρησε χθες από αργεντίνικες μανατζερικές πηγές και μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή. Γι’ αυτό και σας τη μεταφέρουμε με επιφύλαξη. Σύμφωνα μ’ αυτήν ο Ολυμπιακός, στο περιθώριο της κουβέντας με τη Μπόκα για την επέκταση του δανεισμού του Σολδάνο, ρώτησε για τον Αγκουστίν Αλμέντρα. Μιλάμε για τον 20χρονο Αργεντινό κεντρικό χαφ που θεωρείται το πιο ακριβό περιουσιακό της στοιχείο. Στο περιβόητο Tranfermarkt η αξία του υπολογίζεται στα 11 εκατ. ευρώ!».

Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός χαφ έχει 5 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής U-20.

To Transfermarkt για τον Αλμέντρα

Δείτε βίντεο με τον Αλμέντρα εν δράσει

Γεγονός η μεταγραφή του Γκιγιέρμε – Τον ανακοίνωσε η Αλ Σαντ

Εν τω μεταξύ, η μεταγραφή του Γκιγιέρμε από τον Ολυμπιακό στην Αλ Σαντ είναι και επίσημα γεγονός με τις δύο ομάδες να τα βρίσκουν σε όλα και τον σύλλογο από το Κατάρ να παρουσιάζει μέσω βίντεο στο Twitter τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος εδώ και λίγες μέρες είχε ταξιδέψει στο Κατάρ για τις τελικές λεπτομέρειες της μετακίνησής του.

Ο Γκιγιέρμε θα βρει στην Αλ Σαντ τον Τσάβι ως προπονητή και θα έχει συμπαίκτη τον Σάντι Καθόρλα ο οποίος άφησε τη La Liga για να πάει στην ομάδα του Κατάρ. Φυσικά ο Βραζιλιάνος μέσος κέρδισε και ένα υψηλότατο συμβόλαιο με την μετακίνηση του στην ασιατική ομάδα.

Ο General Manager της Αλ Σαντ, Τούρκι Αλ Άλι, δήλωσε πως «είμαστε χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες για το συμβόλαιο του Γκιλιέρμε, συμφωνία που αφορά τα επόμενα τρία χρόνια. Ελπίζω να είναι μια ισχυρή προσθήκη στην ομάδα».

Δείτε το βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε η Αλ Σαντ τον Γκιγιέρμε

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments