Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Δεν πήγε στην «πρώτη» της Μπαρτσελόνα

Λιονέλ Μέσι: Δεν πήγε στην «πρώτη» της Μπαρτσελόνα
Λιονέλ Μέσι: Ο Αργεντινός σταρ κάνει τα πάντα για να δείξει ότι είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ομάδα με την οποία έχει συνδεθεί για πάντα το όνομά του.

Την Κυριακή 30 Αυγούστου, όπως ήταν γνωστό, ο Λιονέλ Μέσι δεν πήρε μέρος στους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους της Μπαρτσελόνα πριν την έναρξη της σεζόν όπου έγιναν και τεστ λόγω Covid-19. Σήμερα ο Αργεντινός σταρ δεν εμφανίστηκε στην πρώτη προπόνηση της Μπάρτσα με αποτέλεσμα η κατάσταση για τους «μπλαουγκράνα» να χειροτερεύει. Ο Μέσι με κάθε τρόπο δείχνει ότι θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, όπως άλλωστε έχει ενημερώσει εδώ και μέρες με το περίφημο -πλέον- φαξ που έστειλε στη διοίκηση της Μπάρτσα.

Εν τω μεταξύ, ένας από τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν πρώτοι την πρόθεση του Λίο να αποχωρήσει από την ομάδα της Βαρκελώνης, ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο Μπέσλερ έγραψε σε ανάρτησή του ότι η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει το promo βίντεο για την παρουσίασή του. Σίγουρα, είναι μια είδηση που εντυπωσιάζει αφού η μεταγραφή όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά η όλη υπόθεση έχει γίνει σίριαλ που έχει καθηλώσει όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Άλλωστε, όλοι καταλαβαίνουν ότι αν ο Μέσι πάει στη Σίτι του αγαπημένου του Πεπ Γκουαρδιόλα, οι ισορροπίες θα αλλάξουν.

Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου στο Twitter

Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος θεωρείται ιδιαίτερα έγκυρος αφού πριν από τρία χρόνια είχε αποκαλύψει τη μετακίνηση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Να θυμίσουμε, πάντως, ότι η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις με τον Λιονέλ Μέσι. Η διοίκηση της La Liga στέκεται στο πλευρό της Μπαρτσελόνα για την ανάγκη αποπληρωμής της ρήτρας για την αποδέσμευση του Αργεντινού σταρ. Ο Μέσι από τη μεριά του υποστηρίζει ότι η ρήτρα δεν ισχύει και ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος λόγω όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του.

Η La Liga υποστηρίζει ότι είναι ακόμα ενεργή η ρήτρα των 700 εκατομμυρίων ευρώ, όπως ακριβώς έχει διαμηνύσει η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» στον αρχηγό της Μπάρτσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments