Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοιτάζει στη Γαλλία για αριστερό μπακ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοιτάζει στη Γαλλία για αριστερό μπακ
Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι "ερυθρόλευκοι" τρέχουν για την απόκτηση αριστερού μπακ και η αγορά της Γαλλίας είναι σε πρώτο πλάνο.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη στιγμή που ο Κώστας Τσιμίκας παραχωρήθηκε στη Λίβερπουλ. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας του. Οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν ήδη τον Χοσέ Χολέμπας που με την εμπειρία του θα δώσει ποιοτικές λύσεις στη συγκεκριμένη θέση. Ωστόσο το 36χρονος δεν μπορεί να αποτελέσει μια μακροχρόνια λύση για το αριστερό άκρο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποκτηθεί άλλος ένας αριστερός ακραίος αμυντικός, ειδικότερα από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν ο Κούτρης θα παραχωρηθεί δανεικός.

Ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού ήταν ο Ζαϊντού, αλλά ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να πάρει μεταγραφή στην Πόρτο. Αυτό κάνει τον Ολυμπιακό να κινηθεί για άλλες λύσεις. Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», οι Πειραιώτες δείχνουν μία διάθεση να καλύψουν αυτό το κενό με ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τη γαλλική αγορά. Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Μιγκέλ Τράουκο, ο οποίος δεν έπαιξε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λοριάν για τη 2η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Νέος κύκλος επαφών με την Σεντ Ετιέν

Το προηγούμενο διάστημα, όταν ήταν σε εξέλιξη οι επαφές των δύο ομάδων, οι «στεφανουά» δεν υποχωρούν κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Περουβιανού άσου. Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με την Σεντ Ετιέν, η οποία δείχνει πιο διαλλακτική για την παραχώρηση του παίκτη.

Ένα όνομα που είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα και ακούγεται εκ νέου είναι εκείνο του Ζόρζε της Μονακό. Το όνομα του Βραζιλιάνου μπακ έχει πέσει ξανά στο τραπέζι και ίσως υπάρξουν νέες επαφές μεταξύ των δύο ομάδων, αφού δεν υπολογίζεται από τον Νίκο Κόβατς στους Μονεγάσκους. Το θέμα του αριστερού μπακ έχει αναλάβει προσωπικά ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή και είχε μία επαφή με τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να προκύψει κάποια άλλη έκπληξη από τη γαλλική αγορά, την οποία γνωρίζει αρκετά καλά ο Κορσικανός σκάουτερ και ίσως να εντοπίσει εκεί τον «εκλεκτό» για να βρεθεί ο αντι-Τσιμίκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments