Lifestyle

Ανθή Σαλαγκούδη: Όταν πόσταρε τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες της

Ανθή Σαλαγκούδη: Όταν πόσταρε τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες της
Ανθή Σαλαγκούδη: Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε φωτογραφηθεί με μαύρο και λευκό μπικίνι και είχε καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της.

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήρθε στο προσκήνιο ακόμα περισσότερo το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή της στο Survivor. Μπορεί να άκουσε άσχημα λόγια για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, τα οποία την ενόχλησαν, αλλά η ίδια έβγαλε ένα πολύ μεγάλο ποσό από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι επιβίωσης.

Βεβααια, όλοι αναγνωρίζουν ότι αν η Ανθή Σαλαγκούδη δεν ήταν δημοσιογράφος θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα. Το καλλίγραμμο κορμί της εντυπωσιάζει, ενώ οι φωτογραφίες που αναρτά στα social media προκαλούν αίσθηση. Ειδικά οι φωτογραφίες που ανέβασε πριν λίγο καιρό στο Ιnstagram με τις αισθησιακές πόζες της ανέβασαν τη θερμοκρασία.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είχε περάσει ξένοιαστα τις τελευταίες της διακοπές με φόντο τα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών και γέμισε  το προφίλ της στο Instagram με αναρτήσεις που… κολάζουν. Η γοητευτική δημοσιογράφος διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, το οποίο επιδεικνύει μέσα από δροσερές πόζες που αναρτά στον λογαριασμό της στη δημοφιλή πλατφόρμα, προς τέρψιν των χιλιάδων χρηστών που την ακολουθούν.

Ανθή Σαλαγκούδη: Με φόντο τα βράχια και τη θάλασσα

Ανθή Σαλαγκούδη: Με φόντο τα βράχια και τη θάλασσα

Ανθή Σαλαγκούδη: Η πανέμορφη δημοσιογράφος

Ανθή Σαλαγκούδη: Η πανέμορφη δημοσιογράφος

Ανθή Σαλαγκούδη: Μερικά λόγια για τη δημοσιογράφο

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ.

Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ, με ζωντανές ανταποκρίσεις από τη Θεσσαλονίκη, στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΝΕΤ με το Δημήτρη Οικονόμου και το Βασίλη Λυριτζή. Παράλληλα ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας. Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα». Ενώ πέρασε από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής στην Δημόσια Τηλέοραση.

Ανθή Σαλαγκούδη: Ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα

Ανθή Σαλαγκούδη: Ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα

Από τότε που θυμάται τον εαυτό της η Ανθή Σαλαγκούδη, στο σπίτι της οικογένειας της στη Θεσσαλονίκη υπήρχαν παντού εφημερίδες. Η ενημέρωση ήταν καθημερινότητα στο σπίτι ενός πολιτικού -ο πατέρας της, Γιώργος Σαλαγκούδης ήταν βουλευτής της ΝΔ όταν γεννήθηκε η Ανθή και μετέπειτα διατέλεσε και υφυπουργός ανάπτυξης.

«Διάβαζα από μικρή εφημερίδες και είχα παρατηρήσει πως τα περισσότερα σημαντικά άρθρα τα υπέγραφαν καθηγητές πανεπιστημίου. Ήμουν γύρω στα 15, λοιπόν, όταν μπήκε στο μυαλό μου πως ήθελα να γίνω καθηγήτρια, όχι απλά σε ένα σχολείο, αλλά στο πανεπιστήμιο! Από τότε είχα μεγάλες βλέψεις!», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η αλήθεια είναι πως τόσο ο πατέρας της, όσο και η μητέρα της (που ασχολούταν με το εμπόριο, μέχρι που αποφάσισε να αφιερωθεί στην πολιτική καριέρα του συζύγου της και ανέλαβε το πολιτικό του γραφείο) είχαν άλλες βλέψεις για τις κόρες τους, προτρέποντάς τις να σπουδάσουν νομική.

«Η ιδέα δεν μου άρεσε, αισθανόμουν πως δεν μου ταιριάζει. Όταν όμως δήλωσα στους γονείς μου πως θέλω να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία αντέδρασαν. Η συμβουλή του μπαμπά μου ήταν πως ‘αν γίνεις δημοσιογράφος, δεν θα είσαι ποτέ κυρία του εαυτού σου, θα έχεις πάντοτε ένα αφεντικό’. Βλέποντας, όμως, την επιμονή μου, τελικά μου έδειξε εμπιστοσύνη και με άφησε να πάρω τις αποφάσεις μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments