Lifestyle

Survivor spoiler: Το μεγάλο ποσό που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής η Σαλαγκούδη

Survivor spoiler: Το μεγάλο ποσό που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής η Σαλαγκούδη
Survivor spoiler: Η δημοσιογράφος μπορεί να μην έχει καλή απόδοση συχνά στα αγωνίσματα, αλλά είναι «νικήτρια» όσον αφορά την αμοιβή της για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δεν αποτελεί είδηση ότι για το φετινό Survivor έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα, ειδικά για τις αμοιβές των παικτών. Πολλά είναι τα ποσά που έχουν ακουστεί όλο το τελευταίο διάστημα, ενώ ξεχωρίζουν τα νούμερα που ακούγονται για την πρώην ομάδα των Διάσημων.

Η αμοιβή των Μαχητών μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 500 και 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα, αλλά οι celebrities του Survivor «παίζουν» σε άλλο επίπεδο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», φέρεται να έχουν κάνει συμφωνίες που ξεκινούν από τα 3.000 ευρώ την εβδομάδα. Ποσά που προκαλούν ίλιγγο!

Η Ανθή Σαλαγκούδη έχει πάρει 42.250 ευρώ

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Ανθή Σαλαγκούδη έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει το ποσό των 42.250€, αν και δεν ανήκει στην πρώτη «φουρνιά» παικτών που έφτασαν στον Άγιο Δομήνικο αφού μπήκε στο παιχνίδι πιο μετά, μαζί με την Ασημίνα Ιγγλέζου.

45 ημέρες ή αλλιώς… 6,5 εβδομάδες μετρά μέχρι σήμερα η Ανθή Σαλαγκούδη στο ριάλιτι, η οποία αν αποχωρήσει απόψε θα λάβει το χρηματικό ποσό των 42.250€, ενώ αν καταφέρει να παραμείνει για μία εβδομάδα ακόμα – δηλαδή μέχρι την επόμενη Τετάρτη- το ποσό θα φτάσει τις 48.750€. Γιατί συμβαίνει αυτό; Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο ριάλιτι επιβίωσης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κερδίζει 6.500 ευρώ.

Ποιος την ακολουθεί;

Μπορείτε να σκεφτείτε ποιος την ακολουθεί; Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο αμέσως επόμενος ακριβοπληρωμένος είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος την ερχόμενη Κυριακή συμπληρώνει 8 εβδομάδες παραμονής στο νησί (δηλαδή από την ημερομηνία της πρεμιέρας). Αυτό σημαίνει πως μέχρι τότε θα έχει κερδίσει 48.000€, χωρίς να υπολογίζονται οι ημέρες που οι παίκτες βρίσκονταν στην παραλία τους πριν την έναρξη προβολής.

Αυτό που έρχεται τελευταίος στη συγκεκριμένη κατάταξη είναι ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος υπέγραψε για 3.000 ευρώ την εβδομάδα και αν αποχωρήσει σήμερα θα έχει κερδίσει 22.500 ευρώ συν τις ημέρες που ήταν στην παραλία πριν την πρεμιέρα του Survivor. Όχι, ότι αυτά είναι άσχημα, έτσι;

Μπορεί, λοιπόν, η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Τριαντάφυλλος να μην είναι και οι πρώτοι… αθλητές, αλλά «σκίζουν» στις αμοιβές τους. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments