Video

Salma Hayek Πάρος: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα – Χορεύει ζεϊμπέκικο και σπάει πιάτα

Salma Hayek Πάρος: Απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα – Χορεύει ζεϊμπέκικο και σπάει πιάτα
Salma Hayek Πάρος: Με το Instagram post που έκανε, αποδεικνύει ότι απολαμβάνει τις διακοπές της σαν Ελληνίδα.

Η Salma Hayek φαίνεται πως απολαμβάνει τις διακοπές της στη χώρα μας και γλεντάει σαν Ελληνίδα στην Πάρο, με το Instagram post της έχει γίνει ανάρπαστο.

Πιο συγκεκριμένα, στο πανέμορφο ελληνικό νησί της Πάρου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μεξικανή ηθοποιός και μαζί της είναι και ο γοητευτικός σύζυγός της, ο Φρανσουά – Ανρί Πινό. Η Salma Hayek, η οποία είναι πολύ ενεργή στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram δημοσιεύει συνεχώς στιγμιότυπα από τις διακοπές της κάνοντας διαφήμιση στη χώρα μας σε όλο τον πλανήτη. Αυτή τη φορά η γοητευτική ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο την ελληνική διασκέδαση, χορεύοντας ζεϊμπέκικο και σπάζοντας πιάτα με την παρέα της.

Στη λεζάντα του post της έγραψε το εξής: «Ξεκίνησα τη βραδιά, δείχνοντας φρέσκια, περιμένοντας υπομονετικά το δείπνο μου. Έξι ώρες αργότερα, έσπαγα πιάτα όπως συνηθίζεται στην Ελλάδα». Και παρότι η Salma Hayek βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα στην Ελλάδα, δείχνει πως απολαμβάνει τις διακοπές της κάτω από τον ελληνικό ήλιο, όλο και περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Στο πρώτο βίντεο, η Hayek χορεύει υπό τους ρυθμούς του «Ζορμπά» ενώ στο δεύτερο σπάει πιάτα υπό το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας». Η ίδια έφτασε στο νησί μαζί με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Γάλλο επιχειρηματία ενώ έχουν λάβει όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, κυκλοφορώντας παντού με μάσκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I started the night looking #fresh, patiently waiting for my dinner. Six hours later I was breaking plates like it’s customary in #Greece. 🇬🇷 Empecé la noche muy #fresca, pacientemente esperando mi cena. Seis horas después acabé rompiendo platos, como es costumbre en #Grecia. 🇬🇷 #Paros #mondaymood #mondayinspiration

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek) στις

Να αναφέρουμε πως την Ελλάδα επέλεξε για φέτος το καλοκαίρι ακόμη ένα διάσημο πρόσωπο καθώς με τον σύζυγό της βρίσκονται στο τέταρτο σε μέγεθος νησί των Κυκλάδων, με τη διάσημη ηθοποιό να ανεβάζει και σχετικές φωτογραφίες στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η πληθωρική καλλιτέχνις του Χόλιγουντ είναι στο νησί των Κυκλάδων και είναι φανερό πως οι δύο τους περνούν πολύ καλά στο κυκλαδονήσι, με την ίδια να ανεβάζει πολλές φωτογραφίες από τις στιγμές χαλάρωσης στα social media της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments