Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Φερέιρα: Τα θέλω του Πορτογάλου τεχνικού

ΠΑΟΚ Φερέιρα: Τα θέλω του Πορτογάλου τεχνικού
ΠΑΟΚ Φερέιρα: Έκτακτη σύσκεψη μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη, του Όλαφ Ρέμπε και του Αμπέλ Φερέιρα πραγματοποιήθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε στον ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη, τον Όλαφ Ρέμπε και τον Αμπέλ Φερέιρα. Βασικό θέμα συζήτησης των τριών αντρών ήταν η περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν ξεκάθαρος στη συζήτηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά», παρουσία και του Γερμανού τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ.

«Πρόεδρε, θέλουμε τρεις παίκτες, που τους θεωρώ απαραίτητους», φέρεται να είπε ο 42χρονος προπονητής στον Σαββίδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στην επιθυμία του και έδωσε το «ok» για ναξεκινήσει  η αναζήτηση σε συνεργασία με τον Ρέμπε.

Μάλιστα, μία από τις προτεραιότητες φαίνεται πως είναι η απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου εξτρέμ, ο οποίος θα μπορεί να παίζει δεξιά ή αριστερά, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Επίσης, ζήτησε έναν σέντερ φορ που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Άκπομ και του Σφιντέρσκι. Επίσης, θα γίνει κίνηση για έναν ποδοσφαιριστή μπακ-απ του Γιαννούλη, ο οποίος ακόμα παραμένει στην ομάδα και την ίδια ώρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για εκείνον.

Εν τω μεταξύ, δημοσίευμα στη Βραζιλία παρουσιάζει τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον 22χρονο διεθνή με την Under-23 της Βραζιλίας, τερματοφύλακα της Σάο Πάολο, Λούκας Πέρι. Μάλιστα, τονίζεται πως ο «Δικέφαλος» έκανε πρόταση για τον ετήσιο δανεισμό του, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Ο Λούκας Πέρι πέρσι αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο (ως δανεικός) στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ερίζει για την απόκτησή του και η Έβερτον.

Την ίδια στιγμή, ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ, Κώστας Τσουρέλας μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» υπογραμμίζοντας πολλές φορές με έμφαση πως ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφές. «Το έχω πει επανειλημμένα, χωρίς να είμαι επικριτικός. Θέλει δύο παίκτες στο κέντρο. Δεν ξέρουμε την εξέλιξη που θα έχει ο Μίσιτς σε πόσο χρόνο και πως θα επιστρέψει. Ένα back up στην άμυνα, είδαμε τραυματίστηκε ο Ροντρίγκο. Πρέπει να έχουμε τρίτο στόπερ. Γιατί αργεί ο Κρέσπο; Έδειξε καλό πρόσωπο, έδωσε τα μέγιστα, δεν είχε απουσίες. Τον πιστεύω, έφερε σταθερότητα. Αργεί να επιστρέψει. Αν δεν γυρίσει άμεσα ο Κρέσπο, να πάρουμε έναν παίκτη», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments