Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Το εντυπωσιακό σκίσιμο και το σταυροπόδι

Ιωάννα Μαλέσκου: Το εντυπωσιακό σκίσιμο και το σταυροπόδι
Ιωάννα Μαλέσκου: Εντυπωσιακή η στυλιστική της επιλογή για τη δεύτερη ημέρα εκπομπής.

Είναι αλήθεια πως στην πρεμιέρα της εκπομπής της η Ιωάννα Μαλέσκου, γοήτευσε το φιλοθεάμον κοινό. Ενώ στη δεύτερη εμφάνισή της κατάφερε να βγει πιο χαλαρή, πιο άμεση αλλά εξίσου όμορφη και γοητευτική. Η στυλιστική επιλογή που έκανε με το pencil φόρεμα και το σκίσιμο στο κέντρο μπορεί να μην βόλευε και πολύ όταν ήταν να καθίσει στον καναπέ, αλλά τόνιζε το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ χάρισε στους τηλεθεατές μια από τις πολλές, όπως αναμένουμε, ευχάριστες στιγμές, με το εκπληκτικό σταυροπόδι της.

Σίγουρα αν συνεχίσει έτσι με το να κρατά το βλέμμα της χαμηλά και δεν καβαλίσει κανένα καλάμι, τότε το τηλεοπτικό μέλλον της ανήκει. Άλλωστε η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αρχίσει να δημιουργεί μια νέα εικόνα την οποία δεν μπορείς να συγκρίνεις με καμίας άλλης, όσο και αν πολλοί θέλουν να την ονομάζουν “η νέα Μενεγάκη” – τα ελληνικά της είναι πολύ πιο σωστά. Και όπως φαίνεται το Love it του Σκάι αρέσει στο γυναικείο κοινό ενώ τα νούμερα που καταγράφει στο δυναμικό κοινό 18-54 έχουν μέσο όρο το 25% ποσοστό αρκετά καλό για τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πρέβεζα. Σπούδασε στη Θεσσαλονίκη, Παιδαγωγικά στο ΑΠΘ και αμέσως μετά την κάλεσαν ως αναπληρώτρια Δασκάλα Δημοτικού στην Κρήτη. Έκτοτε έμεινε και εργάστηκε εκεί, σε μικρά χωριά του νομού Ηρακλείου και στο Ρέθυμνο. «Το να ασχοληθώ με το χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης ήταν κάτι που φυσικά δεν είχα ποτέ τολμήσει να πω, γιατί αμέσως ήξερα ότι θα παρεξηγηθεί και θα εκληφθεί ως παραστράτημα-πρωτίστως από τους δικούς μου- δεδομένης μάλιστα της ιδιότητας μου ως εκπαιδευτικού.

Κυρίως ο σύντροφός μου και οι πολύ στενοί μου φίλοι, που ζούσαν την Ιωάννα και διέκριναν στοιχεία άνεσης, αμεσότητας, ετοιμολογίας, επικοινωνίας και ευκολίας διαχείρισης ευμετάβλητων καθημερινών καταστάσεων, άρχισαν να με παροτρύνουν χωρίς ποτέ εγώ να έχω δηλώσει ή εκδηλώσει τις μέχρι τώρα σκέψεις μου για το αντικείμενο» έχει δηλώσει παλαιότερα η ίδια.

«Η τηλεόραση ξεκίνησε μετά από ένα δοκιμαστικό που μου πρότειναν σε ένα μικρό τοπικό κανάλι. Και έγινε το βάπτισμα του πυρός για εμένα στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο κόσμος με αγκάλιασε και πραγματικά εισέπραξα αγάπη και αποδοχή που δεν μπορώ να σας περιγράψω με λόγια. Χαίρομαι διπλά, γιατί όταν σε πετάνε σε έναν ωκεανό και κολυμπάς, είναι υπόθεση. Όταν όμως κολυμπάς, γλιτώνεις από καρχαρίες και περνάς και στην απέναντι όχθη, τότε είναι νίκη και δικαίωση.

Το επόμενο τηλεοπτικό μου εγχείρημα γνώρισε ακόμη μεγαλύτερη αποδοχή και εγώ ως πρόσωπο, ταυτόχρονα, περαιτέρω αναγνωρισιμότητα και αγάπη. Είναι τρομερό το συναίσθημα να σε σταματάει κόσμος στο δρόμο, στα μαγαζιά ή στον καφέ για μια φωτογραφία ή τα αμέτρητα μηνύματα που δεν προλαβαίνω να ανοίγω στα social media. Το ευχαριστώ είναι λίγο..» έχει δηλώσει η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments