Video

Ζάκυνθος ξυλοδαρμός: Άγριο ξύλο και συνωστισμός Βρετανών στο Λαγανά

Ζάκυνθος ξυλοδαρμός: Άγριο ξύλο και συνωστισμός Βρετανών στο Λαγανά
Ζάκυνθος ξυλοδαρμός: Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται για καθημερινές σκηνές στον Λαγανά.

Απίστευτες σκηνές για μια ακόμη νύχτα στον Λαγανά στη Ζάκυνθο, με άγριο ξύλο μεταξύ Βρετανών και συνωστισμό στην παραλία.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο του zantereport, μια παρέα Βρετανών, κατά τη διάρκεια της νύχτας και μετά το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, χτυπά βάναυσα με κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι έναν συμπατριώτη τους και τον αφήνουν αναίσθητο στο οδόστρωμα.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο της Ζακύνθου, πρόκειται για καθημερινές σκηνές στον Λαγανά. Πριν από λίγες ημέρες, ένας τουρίστας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Απίστευτος συνωστισμός στην παραλία του Λαγανά, μετά τα μεσάνυχτα

Εν τω μεταξύ, οι εικόνες του μεταμεσονύκτιου συνωστισμού στην παραλία του Λαγανά συνεχίζονται. Οι τουρίστες από την περιοχή, μετά το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 τα μεσάνυχτα στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό, μαζεύονται στην παραλία, όπου και παραμένουν μέχρι το πρωί.

Όπως αναφέρει το zantereport.gr, οι νεαροί τουρίστες προμηθεύονται αλκοόλ από κάβες και συνεχίζουν τη διασκέδασή τους χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και ανεξέλεγκτα στην παραλία, την οποία και αφήνουν γεμάτη σκουπίδια, μπουκάλια, κάποια από αυτά σπασμένα, και κουτιά αναψυκτικών. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πολλοί τουρίστες είναι εντελώς απείθαρχοι, δεν φορούν μάσκα και επιμένουν να συνωστίζονται και να συμπεριφέρονται γενικά σαν να μην υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.

Να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες πτήσεις της ΤUI από τον Λαγανά στην Ουαλία μπήκαν σε καραντίνα, καθώς υπήρξαν πολλά θετικά κρούσματα ανάμεσα στους επιβάτες. Κάποιοι από τους επιβάτες που πειθάρχησαν στα μέτρα χαρακτήρισαν άλλους συνεπιβάτες τους «εγωιστές covidiots» που δεν φορούσαν μάσκα και περιφέρονταν στο αεροπλάνο, ενώ σήμερα η Ουαλία και η Σκωτία αποφάσισαν να βάζουν σε 14ήμερη καραντίνα όσους έρχονται από την Ελλάδα. Η TUI διέκοψε τις πτήσεις προς Λαγανά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments