Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [02/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [02/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [02/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [02/09/20].

Κριός

Εάν θέλετε να εντυπωσιάσετε τον έρωτα της ζωής σας, να του αγοράσετε ένα ιδιαίτερο δώρο. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, αρκεί μόνο να είναι πρωτότυπο. Στην πραγματικότητα, όσο πιο περίεργο, τόσο το καλύτερο.

Ταύρος 

Το μόνο που έχετε να κάνετε σήμερα για να εντυπωσιάσετε κάποιον, είναι να είστε ο εαυτός σας. Μην συγκρατείστε. Μπορείτε να μοιραστείτε ακόμη και τα πιο χοντροκομμένα αστεία σας, να πείτε πράγματα που υποτίθεται ότι δεν πρέπει. Το αποτέλεσμα θα είναι να σας λατρέψει κυριολεκτικά. Ακόμα κι αν δυσκολεύστε να το πιστέψετε, είναι αλήθεια!

Δίδυμοι

Δεν είναι τα υλικά αγαθά ούτε η λογική σας, που θα σας φέρουν το άτομο των ονείρων σας. Είναι το πνεύμα και η κατανόησή σας, για τις πτυχές και φιλοσοφίες της ζωής που βρίσκονται πέρα ​​από τον κόσμο των αισθήσεων. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε σε διαφορετικό επίπεδο.

Καρκίνος

Ο έρωτας σήμερα θα προκύψει από την παρέα με τους φίλους σας. Δεν είναι καλή μέρα για να μείνετε μέσα… Και ήδη αισθάνεστε τόσο ενθουσιασμένοι, που δεν το θέλετε ούτως ή άλλως. Μια έξοδος θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο, όπως εσείς. svg%3E

Λέων 

Η μέρα προσφέρει τις ιδανικές περιστάσεις για μια συζήτηση ευπρόσδεκτη αλλά και αναπάντεχη. Το πλανητικό σκηνικό εγγυάται ότι δεν θα μοιάζει με καμία άλλη. Θα λατρέψετε κάθε λεπτό της περιπέτειας που πρόκειται να ξεκινήσετε.

Παρθένος

Δεν θα θέλετε με τίποτα να μείνετε σήμερα σπίτι, ούτε να είστε με άτομα κολλημένα στη ρουτίνα τους. Αισθάνεστε ότι χρειάζεστε χώρο και χρόνο, να βγείτε και να κάνετε όσα επιθυμείτε. Απλά να είστε ο εαυτός σας.

Ζυγός 

Σήμερα είστε πρόθυμοι να πάρετε ρίσκα στην ερωτική σας ζωή, να ξεκινήσετε μια παθιασμένη περιπέτεια. Αισθάνεστε επιτέλους έτοιμοι να μπείτε σε μια πολλά υποσχόμενη σχέση, που διστάζατε από φόβο μήπως πληγωθείτε. Οι άλλοι μπορεί να εκπλαγούν από την τόλμη σας – αλλά για πρώτη φορά δεν σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Το ταίρι σας μπορεί να σας ταξιδέψει σε περίεργα μέρη: Να πάτε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει αλλά θα θέλετε να επισκεφθείτε ξανά. Εάν είστε αδέσμευτοι, ίσως συναντήσετε ένα συναρπαστικό άτομο σε μια παρέα ομοϊδεατών. Σε οποιοδήποτε ασυνήθιστο ή διαφορετικό μέρος πρέπει να πάτε! svg%3E

Τοξότης 

Συνήθως αισθάνεστε οικειότητα με φίλους και συντρόφους. Αλλά σήμερα μπορεί να είστε κάπως απόμακροι, να χρειάζεστε χώρο και χρόνο με τον εαυτό σας. Είναι μια ευκαιρία να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, να αλλάξετε οπτική και στάση σε ορισμένα πράγματα. Μην νιώθετε ενοχές.

Αιγόκερως

Μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν οι πιθανότητες, πόσο μεγάλο είναι το στοίχημα ή τι θα γίνει αν χάσετε… Σας ενδιαφέρει μόνο το κυνήγι. Είστε πρόθυμοι να κάνετε οτιδήποτε για να σας προσέξει το άτομο των ονείρων σας . Ακόμα κι αν αυτό αφορά να κάνετε ή να πείτε κάτι εξωφρενικό.

Υδροχόος

Εάν είστε αδέσμευτοι, θα σας ωφελήσει να έρθετε σε επαφή με ένα ξένο ή εξωτικό στοιχείο. Αυτό δεν σημαίνει να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι. Αν είστε ανοιχτοί σε άλλες κουλτούρες ή πεποιθήσεις, θα βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε.

Ιχθύες

Η επικοινωνία είναι ουσιαστική σήμερα, ειδικά αν θέλετε να μεταδώσετε ένα μήνυμα σε αυτόν/αυτήν που αγαπάτε. Ίσως χρειαστεί να πάρετε κάποιο ρίσκο, ακόμη και να εκφραστείτε με διαφορετικό τρόπο. Η πρωτοτυπία κερδίζει το παιχνίδι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments