Αθλητισμός

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Στη λίστα της Νιουκάστλ ο 24χρονος μπακ-χαφ

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Στη λίστα της Νιουκάστλ ο 24χρονος μπακ-χαφ
Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Με καλό μάτι βλέπουν οι «ανθρακωρύχοι» τον παίκτη του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Ντάνι Ρόουζ.

Έναν αριστερό μπακ που θα κάνει ντουέτο με τον Πολ Ντουμέτ ψάχνει η Νιουκάστλ καθώς ο 28χρονος Άγγλος είναι μόνος του στη θέση, μετά την αποχώρηση του Ντάνι Ρόουζ, του οποίου ο δανεισμός στην Τότεναμ έληξε. Σύμφωνα λοιπόν, με τον αγγλικό Τύπο, οι «ανθρακωρύχοι» έχουν δημιουργήσει μία short-list με τρία ονόματα για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αυτοί είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ, ο Τζέτρο Βίλεμς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ο Ροζέριο της Σασουόλο.

Μεταξύ των τριών δεν υπάρχει ιεραρχία, αφού οι παράγοντες της Νιουκάσλ φέρονται να εξετάζουν συγχρόνως όλες τις περιπτώσεις. Ωστόσο, σε πρώτο πλάνο φέρεται να έχει τεθεί ο Βίλεμς της Φρανκφούρτης, επειδή θεωρείται πιο εύκολη περίπτωση. Στο Νησί αναφέρουν πως και η Λέστερ χρειάζεται έναν αριστερό μπακ, μετά την πώληση του Μπεν Τσίλγουελ στην Τσέλσι. Οι «αλεπούδες» ακόμα δεν έχουν συνδεθεί με τον Γιαννούλη, αλλά τα αγγλικά ΜΜΕ πιστεύουν πως θα παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν φήμες που ήθελαν τη Νιουκάστλ να έχει προχωρήσει σε πρόταση 4.200.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Γιαννούλη, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. Από την αγγλική ομάδα ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο περαιτέρω σχόλιο γύρω από την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Την ίδια στιγμή ενδιαφέρον δείχνουν και άλλες ομάδες του εξωτερικού για παίκτες του ΠΑΟΚ.

Για παράδειγμα ο Μάρκο Μιχόγιεβιτς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Αμβούργου, που σκέφτεται να τον εντάξει στο ρόστερ της. Η καλή σεζόν που είχε ο Βόσνιος με την Άουε τη χρονιά που πέρασε έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο κεντρικός αμυντικός της Τούμπας είχε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Bundesliga 2. Μάλιστα, ο νεαρός στόπερ βρέθηκε μια ανάσα από την παραμονή του στην Άουε, ωστόσο η εν λόγω πώληση δεν προχώρησε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα ιστοσελίδα από την Βοσνία, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Αμβούργου με φόντο τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το sdna.gr. Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα σημειώνει πως το Αμβούργο εξετάζει δυο επιλογές από την ΚΠΡ, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος στο στόχαστρο της γερμανικής ομάδας, καθώς γνωρίζει την κατηγορία και πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments