Ελλάδα

Πέθανε ο Νομικός Σύμβουλος του Κράτους, Τάσος Μπάνος

Πέθανε ο Νομικός Σύμβουλος του Κράτους, Τάσος Μπάνος
Τάσος Μπάνος: Έφυγε από τη ζωή ο Νομικός Σύμβουλος του Κράτους, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έφυγε από την ζωή ο Τάσος Μπάνος, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους, μετά από σκληρό αγώνα με τον καρκίνο. Σε ανάρτησή του στα social media, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έκανε λόγο για έναν «από τους ευφυέστερους και ευρηματικότερους νομικούς» που έχει γνωρίσει.

«Ένας πραγματικός λειτουργός του δημοσίου συμφέροντος. Ένας ενεργός πολίτης με συνείδηση της Ιστορίας. Ένας γνήσιος και ευαίσθητος διανοούμενος» προσθέτει ο κ. Βενιζέλος. «Ο Τάσος Μπάνος αναλώθηκε όμως υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και αυτό εύχομαι να το μάθει και να το θυμάται ένας πολύ ευρύτερος κύκλος ανθρώπων στον τόπο μας» καταλήγει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρει:

«Έφυγε πριν από λίγο, πρόωρα, μετά από σκληρό αγώνα με τον καρκίνο, ο Τάσος Μπάνος, Νομικός Σύμβουλος του Κράτους. Ένας από τους ευφυέστερους και ευρηματικότερους νομικούς που έχω γνωρίσει. Ένας πραγματικός λειτουργός του δημοσίου συμφέροντος. Ένας ενεργός πολίτης με συνείδηση της Ιστορίας. Ένας γνήσιος και ευαίσθητος διανοούμενος. Ο Τάσος Μπάνος ήταν σταθερό σημείο αναφοράς όλα τα χρόνια της οικονομικής κρίσης. Πάντα στην εμπροσθοφυλακή του αγώνα για τη διάσωση της χώρας και την παραμονή της στο ευρωπαϊκό πλαίσιο. Πάντα έτοιμος, πάντα χρήσιμος, πάντα σεμνός και διακριτικός αλλά με ισχυρές απόψεις Πιστός στις πεποιθήσεις του και στις αρχές της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου. Ο γιος του, η οικογένεια και οι φίλοι του θα κρατήσουν τον θησαυρό της μνήμης του. Ο Τάσος Μπάνος αναλώθηκε όμως υπέρ του δημοσίου συμφέροντος και αυτό εύχομαι να το μάθει και να το θυμάται ένας πολύ ευρύτερος κύκλος ανθρώπων στον τόπο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments