Video

Κρυσταλλία Ρήγα: Στο νοσοκομείο η γνωστή τραγουδίστρια – Το μήνυμα μετά την περιπέτεια υγείας

Κρυσταλλία Ρήγα: Στο νοσοκομείο η γνωστή τραγουδίστρια – Το μήνυμα μετά την περιπέτεια υγείας
Κρυσταλλία Ρήγα: Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Κρυσταλλία Ρήγα το πρωί της Τετάρτης (02 Αυγούστου), όπως ενημέρωσε η ίδια τους ακόλουθούς της, στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Κρυσταλλία Ρήγα ανησύχησε τους followers της με τις αναρτήσεις της μέσα από το νοσοκομείο αν και ευτυχώς, όλα εξελίχθηκαν ομαλώς και μπορεί να πει «τέλος καλό, όλα καλά». Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια είχε αναρτήσει InstaStories μέσα από το νοσοκομείο, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες, με αποτέλεσμα όσοι την ακολουθούν, να ανησυχήσουν.

Τελικά όμως, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφού λίγο αργότερα με ένα βίντεο στο Instagram της καθησύχασε τους ακόλουθούς της και ανέφερε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. «Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι πολύ καλύτερα τώρα. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Οπότε λογικά τα λέμε σε λιγάκι στον αέρα της εκπομπής», εξέφρασε η Κρυσταλλία. Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια που εμφανίζεται στην εκπομπή «The Booth» του Open, έκανε και μια ανάρτηση στον λογαριασμό της, όπου έγραψε «Να ακούς το σώμα σου».

Θυμίζουμε πως Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Κουρτίδου και Κρυσταλλία Ρήγα έρχονται κάθε μεσημέρι live, με την πιο feel good διάθεση, και μοιράζονται σκέψεις, χαρές και αγωνίες με τους τηλεθεατές. Ζωντανό, άμεσο, διαδραστικό και με πολύ χιούμορ το «The Booth» έρχεται να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητα. Ερωτικές σχέσεις, φιλίες, αγωνίες στη δουλειά, όνειρα και στόχοι γίνονται θέμα συζήτησης και πεδίο ανταλλαγής απόψεων.

Τέσσερις γυναίκες που έχουμε αγαπήσει μέσα από την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα αλλά και τη δυναμική τους παρουσία στα social media γίνονται η παρέα με την οποία οι τηλεθεατές θα μπορούν να συζητήσουν όλα όσα θα κουβέντιαζαν και με τους φίλους τους -φέρνοντας στο «τραπέζι» την αντικειμενική άποψη του «τρίτου» που μπορεί να δει τις καταστάσεις από απόσταση. Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα επιστρατεύουν τη θετική διάθεση του αξεπέραστου «girl power» και μας περιμένουν κάθε μεσημέρι στις 15:00 στο δικό τους «θάλαμο», στο «The Booth».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments