Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [03/09/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [03/09/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [03/09/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [03/09/20].

Κριός

Εάν υπήρξε μια σύγκρουση με το ταίρι σας, σήμερα θα μπορέσετε να την επιλύσετε. Πείτε πώς αισθάνεστε για ορισμένα θέματα, αποφασίστε αν θέλετε να δώσετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε. Θα είναι εύκολο να ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία, καθώς υπάρχει άφθονη καλή θέληση μεταξύ σας.

Ταύρος 

Σήμερα θα απολαύσετε μια βαθιά και ουσιαστική συνομιλία με το ταίρι σας. Θα μιλήσετε για τα συναισθήματά σας… Αλλά ίσως χρειαστεί να μιλήσετε και για κάποιο ζήτημα από το παρελθόν που στοιχειώνει και τους δυο σας.

Δίδυμοι

Λατρεύετε τη δουλειά, ακόμα και όταν βρίσκεστε σε διακοπές. Σας αρέσει να οργανώνετε πράγματα και να τα επιτυγχάνετε. Σήμερα θα χρειαστεί να μειώσετε τους ρυθμούς σας, για να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε ένα συναισθηματικό ζήτημα που έχει προκύψει.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επιστρέψετε στο παρελθόν: Να επικοινωνήσετε με άτομα που γνωρίζατε ή να επανασυνδεθείτε με κάποιον παλιό έρωτα. Μπορεί να συναντήσετε ένα σχεδόν ξεχασμένο αλλά οικείο πρόσωπο, που θα πυροδοτήσει μια συναισθηματική μνήμη. svg%3E

Λέων 

Μπορεί ξαφνικά να υπάρξει λόγος να ψάξετε τις παλιές σας ατζέντες ή να αναζητήσετε παλιές φωτογραφίες. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μπορεί να σας κάνει να ξανασκεφτείτε γιατί τερματίσατε την σχέση σας.  Ίσως είναι ώρα να συναντηθείτε ξανά, να δείτε αν κάτι έχει αλλάξει ή θα μπορούσε να αλλάξει στο μέλλον.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να υπάρξει σύγκρουση ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική σας ζωή. Η δημόσια εικόνα και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις, μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση με τον/τη σύντροφό σας. Θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε με συζήτηση, αφιερώνοντας χρόνο για να ακούσετε ο ένας τον άλλον. Το μόνο που χρειάζεται είναι σωστή οπτική και κατανόηση.

Ζυγός 

Σήμερα θα αισθάνεστε πιο έντονα την επιθυμία για στενότερη επαφή με το ταίρι σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μια σύγκρουση που βγαίνει στην επιφάνεια, στην πραγματικότητα σας φέρνει ακόμη πιο κοντά. Μια ευχάριστη αλλαγή είναι στο δρόμο.

Σκορπιός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε διαφορετική άποψη για ένα ζήτημα που τον/την αφορά. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ακούσετε την καρδιά σας και να ενεργήσετε ανάλογα. Εάν κάνετε αυτό που υπαγορεύει η λογική σας, τα πράγματα θα μπερδευτούν περισσότερα. svg%3E

Τοξότης 

Έχετε απόλυτη ελευθερία να κάνετε ό,τι θέλετε, με μία προϋπόθεση: Να πείτε στο ταίρι σας την αλήθεια για ένα ζήτημα που αισθάνεστε κάπως ένοχοι. Κάντε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε, στην ασφάλεια και ηρεμία του σπιτιού σας. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα μετά και θα μπορέσετε να απολαύσετε τη μέρα σας.

Αιγόκερως

Σαν να μην είχατε ήδη αρκετά στο κεφάλι σας, έχετε και μια σύγκρουση συμφερόντων σήμερα. Επικεντρωθείτε σε μια σημαντική σχέση και στο να επιλύσετε κάποια ζητήματα, ώστε να επέλθει η ηρεμία. Ενδεχομένως να πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την εκκολαπτόμενη καριέρα σας. Εάν μπορέσετε να συνδυάσετε και τα δύο, θα έχετε μια υπέροχη μέρα και ένα πραγματικά υπέροχο βράδυ.

Υδροχόος

Το παρελθόν και το μέλλον φαίνεται να κυριαρχούν στο παρόν! Μια συγκεκριμένη ιδέα μπαίνει στο επίκεντρο και με τη βοήθεια του/της συντρόφου σας θα καταφέρετε να την εξελίξετε σε ένα εφαρμόσιμο σχέδιο.

Ιχθύες

Το παρελθόν επιστρέφει με ένα άγγιγμα συναισθήματος και νοσταλγίας, καθώς επανασυνδέεστε με έναν παλιό φίλο ή σύντροφο. Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία και μάλλον έχετε πολλά περισσότερα κοινά τώρα από όσα στο παρελθόν. Ό,τι συμβεί από εδώ και πέρα, μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments