Lifestyle

Big Brother αποχώρηση: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι

Big Brother αποχώρηση: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι
Big Brother αποχώρηση: Η ανατροπή ήρθε όταν η Σοφία Δανέζη χρησιμοποίησε το προνόμιό της.

Η πρώτη εβδομάδα στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» ολοκληρώνεται σιγά σιγά και ήδη οι παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ανακοινώθηκαν αν και υπήρξε και μια έκπληξη.

Βραδιά ψηφοφορίας ήταν η χτεσινή (Πέμπτη 3 Αυγούστου) στο σπίτι με τους παίκτες να δίνουν για πρώτη φορά αρνητική ψήφο σε εκείνους τους συμπαίκτες τους που θα ήθελαν να μείνουν εκτός σπιτιού. Έτσι, οι τρεις παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Μακρίδης με εννιά αρνητικές ψήφους, ο Νικόλας Παπαπαύλου με έξι αρνητικές ψήφους και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Η ανατροπή όμως, ήρθε όταν η Σοφία που έχει το προνόμιο, είχε το δικαίωμα να σώσει έναν από αυτούς τους υποψήφιους. Η όμορφη παίκτρια λοιπόν, επέλεξε να σώσει τον Νικόλα Παπαπαύλου. Αυτό σημαίνει πως τη θέση του πήρε ο επόμενος που είχε συγκεντρώσει τις πιο πολλές αρνητικές ψήφους, δηλαδή ο Jay Prodan!

Δείτε τη διαδικασία ψηφοφορίας στο σπίτι του Big Brother:

Το Big Brother της νέας εποχής έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ. 17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα. Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος; Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ;

Έρχεται η πρώτη αποχώρηση

Το δημοφιλέστερο, παγκοσμίως, ριάλιτι έρχεται ανανεωμένο και ανατρεπτικό. Καθημερινά (Δευτέρα – Πέμπτη) από τις 23.00 – 01.00 θα μεταδίδονται στιγμές από τη ζωή των παικτών στο σπίτι αλλά και οι δοκιμασίες στις οποίες θα υποβάλλονται. Κάθε εβδομάδα θα τους ανατίθεται μια αποστολή με σκοπό να διασφαλίσουν ανέσεις. Σε περίπτωση που αποτύχουν, θα τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Οι συγκάτοικοι καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, η τελική απόφαση ωστόσο για το ποιος παραμένει και ποιος φεύγει από το σπίτι θα ανήκει στο τηλεοπτικό κοινό. Τις Παρασκευές στις 21.00, ο Χάρης Βαρθακούρης παρουσιάζει το live show κατά τη διάρκεια του οποίου ένας παίκτης κάθε εβδομάδα αποχωρεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments