Lifestyle

Μπαλατσινού έγκυος: Τα πρώτα πλάνα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Μπαλατσινού έγκυος: Τα πρώτα πλάνα με φουσκωμένη κοιλίτσα
Μπαλατσινού έγκυος: Η κάμερα «έπιασε» τη σύζυγο του Βασίλη Κικίλια στο αεροδρόμιο.

Λίγες μόλις μέρες μετά την ανάρτηση – ανακοίνωση του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» εντόπισε τη μέλλουσα μανούλα.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να κάνει το πρώτη της ταξίδι μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε το μοντέλο και επιχειρηματίας. Εκεί τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του OPEN. Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, η ίδια κατευθύνθηκε κρατώντας το βαλιτσάκι της προς το check in.

Η κάμερα «έπιασε» λοιπόν, τη σύζυγο του Βασίλη Κικίλια να κατευθύνεται στο check in κρατώντας το βαλιτσάκι και μέσα από τα άνετα ρούχα που φορούσε διακρινόταν η φουσκωμένη κοιλίτσα της. «Καλημέρα! Γεια σας παιδιά! Ευχαριστούμε πολύ!», αρκέστηκε να πει η Τζένη Μπαλατσινού στην κάμερα. Ήταν φανερό και σχετικά αναμενόμενο μετά την κριτική που της ασκήθηκε για την εγκυμοσύνη της, πως δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις αν και ευχαρίστησε πολύ τη δημοσιογράφο και το συνεργείο του OPEN, που την περίμεναν εκεί από νωρίς το πρωί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments